Rıccıardone, Antalya'da Yorgunluk Attı - Son Dakika
Güncel

Rıccıardone, Antalya'da Yorgunluk Attı

Rıccıardone, Antalya\'da Yorgunluk Attı

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Francis J. Ricciardone, Belek’te bulunan Gloria Otelleri'ni ziyaret ederek, yoğun geçen 2013 yılının yorgunluğunu attı.

31.12.2013 13:44

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Francis J. Ricciardone, Belek'te bulunan Gloria Otelleri'ni ziyaret ederek, yoğun geçen 2013 yılının yorgunluğunu attı.

Dört günlük tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya gelen ve Gloria Serenity Resort Hotel'de konaklayan Büyükelçi Ricciardone ve eşi Dr. Marie Ricciardone, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri Özaltın ve TUI AG Türkiye Temsilcisi ve Uluslararası Dialog Enstitüsü(IDI) Genel Müdürü Sayın Hüseyin Baraner ile yemek yiyerek, bölgenin ve Türkiye Turizminin potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 2015 yılında faaliyete geçecek olan Gloria Olympic Sport Arena hakkında da bilgi alan Büyükelçi Ricciardone, bölgenin tarih ve kültür zenginliklerine hayran kaldığını ve her fırsatta Türkiye'nin değişik yörelerini ziyaret etmek istediğini vurguladı. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria Hotelleri sahibi Sayın Nuri Özaltın ise Türkiye-Amerika arası turizm faaliyetlerinin hızlandırılması için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rıccıardone, Antalya'da Yorgunluk Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement