Rusya'daki Patlamalar - Son Dakika
Güncel

Rusya'daki Patlamalar

Rusya\'daki Patlamalar

Başbakan Angela Merkel, Rusya'nın Volgograd kentinde düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenler için Putin'e başsağlığı mesajı gönderdi Alman Dışişleri Bakanı Steinmeier de saldırıları kınadı.

30.12.2013 14:06

Almanya Başbakanı Angela Merkel,Rusya'nın Volgograd kentinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e başsağlığı mesajı gönderdi.

Merkel mesajında, saldırılarda birçok insanın hayatını kaybettiğini dehşet ve nefretle öğrendiğini belirterek yaşanan acı olaydan dolayı üzüntülü olduğunu vurguladı. Şansölye Merkel, Putin'den ölenlerin yakınlarına  başsağlığı dileklerini iletmesini de isteyerek yaralılara acil şifalar diledi.

Öte yandan Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier Rus mevkidaşı Sergej Lawrov ile yaptığı telefon görüşmesinde Volgograd'taki saldırılarda hayatını kaybeden ve yaralananların haberlerini dehşet içinde öğrendiklerini belirterek, söz konusu terör vahşetini en sert bir şekilde kınadığını ifade etti.

Steinmeier, ayrıca mevkidaşına başsağlığı dileklerini iletti ve  yaralılara acil şifalar diledi.

Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, bu saldırıların arkasında bulunanların da hesap vermesi gerektiğini sözlerine ekledi. - Berlin

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement