Sabri Özel, Pantolonları Klasikte Olduğu Kadar İddialı - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel, Pantolonları Klasikte Olduğu Kadar İddialı

Sabri Özel, Pantolonları Klasikte Olduğu Kadar İddialı

Klasik giyimde uzun yıllardır modaya yön veren Sabri Özel, kumaş pantolonlarındaki iddiasını 2013 yaz koleksiyonunda yer alan spor modelleriyle sürdürüyor.

12.07.2013 15:36

Jeanlerde bir klasik haline gelen mavinin baskın olduğu, ince denimiyle yazın kullanım kolaylığı sağlayan Sabri Özel pantolonlar spor kesimi ve ince dikişleriyle dikkat çekerken; yeni sezon kumaş pantolonlar da düz renkleriyle sade bir şıklık sergiliyor.

Jeanler ile yaz aylarında sportif bir şıklığa hazırlanın

Sabri Özel yeni sezon jean pantolonların ince denim kumaşı sayesinde, yazın hareket özgürlüğünü keşfetmek ve denimin renkleriyle uyumlu dikişleriyle de başarılı kombinler yapmak mümkün. Açık ve koyu mavi renk seçeneklerine sahip Sabri Özel yeni sezon erkek pantolonların boru paçaları katlanarak, yaz aylarında sportif bir şıklık elde edilebileceği gibi, uzun boyuyla kullanılarak gömleklerle de stil sahibi kombinler yapılabiliyor. Düz ve spor kesimiyle yaz aylarında erkeklerin vazgeçilmezi olacak Sabri Özel pantolonlar, konforundan taviz vermeden şıklığını tamamlamak isteyen erkek moda severlere hitap ediyor.

Yaz şıklığı için bir diğer alternatif; Sabri Özel kumaş pantolonlar

Sabri Özel yeni sezon erkek kumaş pantolonları spor kesimi ve düz renkleriyle yaz şıklığı için sportif bir alternatif olarak öne çıkıyor. Sabri Özel spor kesim kumaş pantolonlar; beyaz, kırık beyaz, kırmızı ve turuncu gibi farklı renk seçenekleri sayesinde, farklı beğenilere hitap ediyor. Sabri Özel 2013 yaz koleksiyonunda yer alan kumaş pantolonlar ile erkek moda severler şıklıklarını tamamlayabilir, yaz modasını başarıyla temsil edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel, Pantolonları Klasikte Olduğu Kadar İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement