Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne'de - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne\'de

Bakan Müezzinoğlu: "Arkadan birileri talimat verdi, senaryoyu hazırladı.

26.07.2014 14:53

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Arkadan birileri talimat verdi, senaryoyu hazırladı. Masalarının üzerine, 'Ey CHP senin masanın üzerine koyacağın bir saksı var. Onu veriyorum, o da Ekmeleddin İhsanoğlu'dur' dedi ve koydu" dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığınca Ahmet Yenice İlköğretim Okulu konferans salonunda yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta milletin cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlattı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu belirten Müezzinoğlu, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu vurguladı.

CHP ve MHP parti meclislerinin yüzde 5'inin dahi cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu tanımadığını savunan Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Millete bundan önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bedel ödetildi. Birileri tuzak kuruyor. ve o tezgahlarla da düzenlerini sürdürüyorlar. Sanki milletin önüne masaya saksı koyar gibi aday koyuyorlar. Bu ayıbı Ahmet Necdet Sezer'i aday gösterirken de işlediler. ve bu millete bunu kabul ettirdiler. Sezer'i o partilerin üst kadroları bile tanımıyordu. Milletin seçmeninin tanımadığı bir adayı milletin, cumhurun başkanı diye ortaya koymaya kimsenin hakkı yok. Bunu bundan sonra başarabilmenin hakkı da olmayacak. Yeni Türkiye'yi hep beraber hazırlıyoruz."

"Bu oyun artık 10 Ağustos'ta bozuluyor"

Bakan Müezzinoğlu, cumhurun ilk defa cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aktif olduğuna işaret ederek, "Arkadan birileri talimat verdi, senaryoyu hazırladı. Masalarının üzerine, 'Ey CHP senin masanın üzerine koyacağın bir saksı var. Onu veriyorum, o da Ekmeleddin İhsanoğlu'dur' dedi ve koydu. Bu oyun artık 10 Ağustos'ta bozuluyor. Bu oyunların artık sonu geldi. Çatıdan binanın içine çöken bu aday artık çatıyı sarmayalamaz. O çatının altında CHP ve MHP sağlıklı bir zemin oluşturamazlar" diye konuştu.

İhsanoğlu'nun 77 milyon insanın içerisinde 7 bin seçmenin temsilciliğini dahi çıkartamayacağını ifade eden Müezzinoğlu, senaryoların seçmenle paylaşılması gerektiğini vurguladı.

11 Ağustos sabahı kendi seçmeninin çatı adaya gereken tavrı koyarak hesap soracağını anlatan Müezzinoğlu, "Türkiye artık dünya ile yarışıyor. Milleti sömürenler huzursuz. AK Parti bunları huzursuz etmeye devam edecek. Milletin hak ve hukukunu 12 yıldır bırakmadık. Bunu sizlerle başardık sizlerle devam edeceğiz" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilçeye bağlı Küçükdoğanca köyünde de yapımı tamalanan cami, Kur'an kursu ve yol hizmetlerinin açılışını gerçekleştirdi. - Edirne

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement