Sakarya'da Menfezde Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Menfezde Erkek Cesedi Bulundu

Sakarya\'da Menfezde Erkek Cesedi Bulundu

Adapazarı ilçesinde duble yoldaki bir menfezde erkek cesedi bulundu.

30.05.2013 13:18

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde duble yoldaki bir menfezde erkek cesedi bulundu.

Karaman Mahallesi duble yolu kenarında Hüseyin Duman'a ait çınar fidanlığında çalışan işçi Nezehat Gümüş, menfezde ceset olduğunu gördü. Gümüş, durumu fidanlık sahibi Duman'a anlattı. Daha sonra fidanlığa gelen ve bir erkeğin menfezde hareketsiz şekilde yattığını gören Duman, durumu polise bildirdi. 80 yaşındaki Faik Çakır'a ait olduğu belirlenen ceset, Yenikent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Fidanlık sahibi Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işçisinin olayı kendisine anlatması üzerine fidanlığa geldiğini söyledi. Menfezde yaşlı bir erkeğin hareketsiz yattığını gördüğünü belirten Duman, "İlk önce sarhoş zannettim, kaldırıp hastaneye götürecektim ama üzerinde sineklerin uçtuğunu gördüm. Öldüğünü düşündüm, polisi aradım ve durumu anlattım. Bu adamın dilenci olduğunu söylüyorlar. Daha önce buralarda bu kişiyi hiç görmedim" diye konuştu.

?İşçi Nezehat Gümüş de menfezde hareketsiz yatan kişiyi görünce korkup kaçtığını ve durumu fidanlık sahibine haber verdiğini kaydetti. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Menfezde Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement