Sakarya Valisi Coş'a Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Sakarya Valisi Coş'a Ziyaretler

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve beraberindekiler, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

01.08.2016 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve beraberindekiler, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Coş, ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, ülkenin birçok sorunu varken tüm alanlarda istikrarsızlık yapacak böyle bir darbeye kalkışmanın vatanseverlikle bağdaşmadığını söyledi.

Devletin silahını millete doğrultanların ve yapılan hainliklerin insanlıkla bağdaşmayacağını belirten Coş, "Allah devletimizi, milletimizi korudu. Bu vahşi, kanlı darbe kalkışmasını masum göstermeye çalışan sözde batılı dostlarımız var. Yarın bu FETÖ'yü kullanan FETÖ'nün arkasındaki efendileri, yarın bir başkasını kullanır. Fitneyi kullanarak milletimizin mukadderatını değiştirmek ve emelleri doğrultusunda emir verebilecekleri bir Türkiye'yi inşa etmeyi gayret ediyorlar. Bunların bir sürü planı var ama Allah'ın da bir planı var." diye konuştu.

Coş, milletin bütün siyasi partileriyle, tüm etnik kökene sahip vatandaşlarla milli ve manevi değerlerin etrafında birleşmesi suretiyle ülkeye sahip çıkması halinde, karşılaşılabilecek her türlü zorluğu aşabileceklerini sözlerine ekledi.

Mastafa Ak da Vali Coş ve milletle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti.

Öte yandan Almanya'da yaşayan engelli Erkan Özen ve ailesi de memleketleri Denizli'ye giderken Vali Coş'u ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Vali Coş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek aileyle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Valisi Coş'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement