Sakaryalı Girişimci, Kabak Kolonyası Üretti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sakaryalı Girişimci, Kabak Kolonyası Üretti

Sakaryalı Girişimci, Kabak Kolonyası Üretti
03.10.2014 11:46

Adapazarı'nda babasından devraldığı işyerinde yıllardır kolonya imalatı ve satışı yapan 35 yaşındaki Murat Kılıç, Sakarya'ya özel kestane kabağı çiçeğinden kolonya üretti.

Adapazarı'nda babasından devraldığı işyerinde yıllardır kolonya imalatı ve satışı yapan 35 yaşındaki Murat Kılıç, Sakarya'ya özel kestane kabağı çiçeğinden kolonya üretti.

İki yıl boyunca Sakarya'ya özgü ürünlerle kolonya ve parfüm esansı formule etmek için uğraşan Kılıç, yanlızca Sakarya'da yetiştirilen kestane kabağı çiçeği, karasu menekşesi ve Akyazı'da yetişen akyazı zambağı çiçeğinin esansını üretti. Kılıç, daha sonra bunların karışımıyla elde ettiği kolonyayı piyasaya çıkardı.

Ürünün beğenildiğini söyleyen Murat Kılıç Türkiye'nin tüm illerine ve Hollanda, İngiltere, Avusturya, Almanya ve Güney Afrika'ya gönderdiklerini belirtti. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakaryalı Girişimci, Kabak Kolonyası Üretti - Son Dakika


Advertisement