Samandıra'da Hakem Hocası !.. - Son Dakika
Güncel

Samandıra'da Hakem Hocası !..

İstanbul-DHA, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27.haftasında 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

30.03.2016 15:03

İstanbul- DHA, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27.haftasında 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. 1 saat 20 dakika süren antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından minyatür kalelerden oluşan maç ve pas organizasyonlarının yapıldığı antrenman gol çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.

Sarı-Lacivertli takım Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Teknik ekip ve futbolculara eğitim verildi

Öte yandan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen MHK üyesi eski hakem İsmet Cengiz tarafından, teknik ekip ve futbolculara antrenman öncesinde futbol kurallarına ilişkin bir eğitim verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samandıra'da Hakem Hocası !.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement