Şampiyon Takıma Taraftar Derneklerinden Yemek - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Takıma Taraftar Derneklerinden Yemek

Şampiyon Takıma Taraftar Derneklerinden Yemek

Nike Premier Cup U15 2014 Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Boluspor U15 Takımına taraftar dernekleri tarafından yemek verildi.

26.04.2014 14:27

Nike Premier Cup U15 2014 Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Boluspor U15 Takımına taraftar dernekleri tarafından yemek verildi. Takımına sahip çıkan taraftarlara teşekkür eden Vali Ahmet Zahteroğulları "Bolusporumuzun her kademesinde forma giyen sporcularımıza başarılar diliyorum."dedi.

Türkiye genelinde bin 259 takımı geride bırakarak Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek 2-4 Mayıs tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenecek olan "Nike Premier Cup" Avrupa elemelerinde ülkemizi temsil etmeye hak kazanan U-15 takımımıza destekler devam ediyor. Şampiyon olan takıma Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği, 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 Grubu üyeleri tarafından Ortaklar Otelde yemek verildi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Boluspor Başkanı Savaş Abak, yöneticiler, Boluspor Eski Başkanı Necip Çarıkçı, taraftarlar ve şampiyon takımın teknik heyetin katıldığı organizasyonda oyunculara moral verildi.

Taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Boluspor Başkanı Savaş Abak, "U-15 takımımızın gösterdiği başarı hepimizi gururlandırıyor. Alt yapımıza daha da önem vereceğiz. Taraftarlarımızın da şampiyon takımımız ve oyuncularına destek olması bizi mutlu ediyor" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz ise, "Bu organizasyonu düzenleyen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Boluspor'un alt yapısına herkesin sahip çıkması gerekiyor. Başarılarından dolayı oyuncuları, teknik heyeti ve Boluspor yönetimini kutluyorum" diye konuştu.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları da şampiyon takımı kutlayarak, "Bolusporumuzun her kademesinde forma giyen sporcularımıza başarılar diliyorum. Özellikle büyük bir başarı elde ederek ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan U-15 takımımız hepimizin göğsünü kabarttı. Başarılarından dolayı teknik heyeti, oyuncuları ve Boluspor'un yöneticilerini kutluyorum. Takımlarına sahip çıkan taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Çok güzel bir iş yaptınız, başarı elde ettiniz. Siz artık Bolu'da bir kapı açtınız ve örnek gösterileceksiniz. Avusturya'da ilimizi ve ülkemizi temsil edeceksiniz. Sizlerde yine şampiyonluk bekliyorum ve sizleri buralarda konfetilerle karşılayalım. Siz bu başarıyı takım ruhu ile kazandınız. Bu başarınız hep örnek gösterilecektir. Bizlerin görevi de sizler gibi yetenekli gençlerimize imkanlar sağlamaktır. Bu şekilde Bolu'nun ve ülkemizin sporun her alanında daha da ileriye gitmesini sağlarız. Umarım başarılarınızın devamı gelir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler, şampiyonluk kupasını da alarak şampiyonluk pastası kestiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Takıma Taraftar Derneklerinden Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement