Samsun'da Otomobilde Sigara Yakma İhmalinde Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Otomobilde Sigara Yakma İhmalinde Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Samsun\'da Otomobilde Sigara Yakma İhmalinde Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Samsun'un Canik ilçesinde içinde oturdukları otomobilde sigara yakmak için çakmağı çaktıklarında alevler içerisinde kalan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yanarak hastanelik oldu. Olay sonucunda hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırılırken, yaralanan kişi ise tedavi altına alındı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

19.10.2023 17:17

Samsun'da içinde oturdukları otomobilde sigara yakmak için çakmağı çaktıklarında alevler içerisinde kalan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yanarak hastanelik oldu.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Samsun Üniversitesi yolu üzerinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Bal (21) ve Gökay Arslan (21) park halindeki otomobilin içinde otururken sigara yakmak için çakmağı çaktıklarında henüz bilinmeyen sebeple aracın içinde alev parlaması oldu ve gençler alevlerin içinde kaldı. Mustafa Bal olay yerinde hayatını kaybederken, Gökay Arslan ise çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arslan tedavi altına alınırken, Mustafa Bal'ın cansız bedeni otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Otomobilde Sigara Yakma İhmalinde Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement