Şanlıurfaspor Taktik Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor Taktik Çalıştı

Şanlıurfaspor Taktik Çalıştı

Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri'nde günde çift idmanla sezona hazırlanan sarı yeşilli ekip, dün akşam yaptığı antrenmanda topla taktiksel çalışma yaptı.

16.08.2014 17:23

Şanlıurfaspor, dün akşam yaptığı antrenmanda taktik çalışması yaptı. Karabükspor ile hazırlık maçı yapacak olan Şanlıurfaspor'da akşam idmanı düz koşu ile başlarken, sonrasında Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde futbolcular taktiksel çift kale maç yaptı.

Yarı alanda yapılan çift kale maçta, oyuncularını sık sık uyarak Teknik Direktör Arslan, oyuncuların hata yapmamalarını istedi. Üçüncü etap kamp çalışmalarının da son günleri yaklaşırken, kadroyu şekillendirmek isteyen Arslan, Fizik ve Kondisyon çalışmalarının dozunu azaltırken, genellikle futbolcularına topla çalışmalar yaptırıyor.

Abdulkadir Özdemir'in hafif sakatlığından dolayı katılmadığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman taktik çalışmasının ardından açma germe hareketleri ile son buldu.

ONUR AKBAY'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Akşam yemeği sonrası futbolcu arkadaşları Şanlıurfaspor'un tecrübeli stoperi Onur Akbay ve Baş masör Tuncer Yokuş'a sürpriz doğum günü pastası hazırladı. 28 yaşına basan Onur Akbay'ı arkadaşları habersiz bir şekilde sürpriz yaparken, Otel tarafından yaptırılan pastayı hep beraber kestiler.

Neşeli bir şekilde gerçekleştirilen doğum günü sürprizi sonrası Onur Akbay ve Tuncer Yokuş'u takım arkadaşları kutladı.

TURNUVA BUGÜN BAŞLIYOR

Şanlıurfaspor bugün Ankara'nın Polatlı İlçesinde başlayacak turnuvaya hazır. İki gün sürecek turnuvaya Galatasaray, Yeni Malatyaspor ve TÜTAP Şekerspor ile birlikte katılacak Şanlıurfaspor, dün akşam saatlerinde idmanların ardından Ankara'ya hareket etti. 16-17 Ağustos tarihlerinde oynanacak 'Büyük Ankara' turnuvasına davet edilen Şanlıurfaspor, ilk maçını bugün saat 15:00'de Polatlı İlçe Stadı'nda Yeni Malatyaspor ile oynayacak.

Aynı gün saat 17:00'de Şekerspor ile Galatasaray maçı oynanacak. Galip gelen takımlar 17 Ağustos Pazar günü aynı statta final maçı yapacak ve galip gelen ekip kupanın sahibi, olacak. İlk turda mağlup olan takımlar ise final maçı öncesi üçüncülük maçı için sahaya çıkacak.
Polatlı Şehir Stadı'nda yapılacak turnuva, eski milli futbolcular Coşkun Özarı ve Selçuk Yula anısına gerçekleştirilecek. Öte yandan turnuva boyunca maçlar TRT AVAZ'dan canlı olarak yayınlanacak.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor Taktik Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement