Sapanca Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Sapanca Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Sapanca Belediyesi karla mücadelenin ardından, ilçede yaptığı çalışmalara hız verdi.

23.02.2012 16:35  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekipleri Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesi'ndeki yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde vatandaşların yıkılan eski duvarları belediye ekipleri tarafından tekrar yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz " Gazipaşa caddesinde yol genişletme çalışmamız kısım kısım devam ediyor. Genişlettiğimiz caddenin perde duvarlarına başladık.

Daha önce yapılan perde duvarların yerine modern ve göze hitap eden hazır kalıplı perde duvarlarla yeniliyoruz. Perde duvarlarının tamamlanmasının ardından, elektrik kabloları yeraltına alınacak. Aydınlatma direkleriyle ışıklandırılacak olan caddede son olarak ta kilitli parke ve bordür örülerek hizmete açılacak. Vatandaşlarımızın yol genişletme çalışmasında bizlere yardımcı olmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Mahmudiye Köyü'nde Yol Bakım Çalışması

Mahmudiye Köyü'nde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)'nin yaptığı altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sonucunda yolda oluşan tahribatlara Sapanca Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler müdahale etti. Ekipler yaptığı çalışmada, yol boyunca çukurlaşan bölgeyi mıcır ve toprakla dolduruldu.

Köy halkı SASKİ ve Sapanca Belediyesi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement