Sarıgül'den Topbaş'a Güldüren Öpücük - Son Dakika
Güncel

Sarıgül'den Topbaş'a Güldüren Öpücük

Sarıgül\'den Topbaş\'a Güldüren Öpücük

Vefat eden tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy'un cenazesinde ilginç anlar.

14.02.2013 15:48  Güncelleme: 16:39

Vefat eden tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy'un cenazesine katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bir süre sohbet etti.

Saf tutmak için sonradan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a safta yer alan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yer verdi. Topbaş bu sırada safta yer alan Rahmi Koç ile selamlaştı. Mustafa Sarıgül'e de selam veren Kadir Topbaş'ı Sarıgül, yanağından öptü. Topbaş, Koç ve Sarıgül bu durumdan ötürü bir süre gülüştü.

Ardından cenaze namazına geçildi. Akmansoy'un cenaze namazını kıldıran imam, 14 Şubat Sevgililer Gününü hatırlatıp, "Bugün tarihi bir gün. 14 Şubat Sevgililer günü. Akmansoy'u sevgililer sevgilisi, alemlerin efendisi Hz. Muhammed'e uğurluyoruz. Onun şefahatına nail olsun inşallah " diye konuştu. Edilen duaların ardından Tekin Akmansoy'un taraftarı olduğu Fenerbahçe bayrağı örtülü tabutu, omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Akmansoy'un cenazesi toprağa verilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıgül'den Topbaş'a Güldüren Öpücük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement