Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı

Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı
16.05.2016 16:07  Güncelleme: 21:26

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun'un Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun'un şahadet haberini, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer sağlık ekibi eşliğinde verdi. Evde bulunan anne Melek Vurgun, askerleri karşısında görünce ağlamaya başladı.

Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> Yıkıldı

OTOBÜS ŞOFÖRÜ BABA ASKERLERİ GÖRÜNCE ACI HABERİ ANLADI

Bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan baba Ömer Vurgun ise acı haberi evinin önünde askeri yetkililerden aldı. Feryat eden baba Ömer Vurgun'u askeri yetkililer güçlükle sakinleştirdi.

Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı

"BU BAYRAKTA OĞLUMUN KANI VAR"

Eve asılan Türk bayrağını gösteren Melek Vurgun, "Bu bayrakta oğlumun kanı var kanı" diye feryat etti.

Hatay'ın İskenderun İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen şehit Uzman Çavuş Osman Vurgun'un ağabeyinin de Kırklareli'de astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Osman Vurgun'un cenazesi yarın Çorlu'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlatlarının Şehadet Haberini Alan Anne ve Baba Yıkıldı - Son Dakika


Advertisement