Şehit Babası Teröre Lanet Okudu - Son Dakika
Güncel

Şehit Babası Teröre Lanet Okudu

Şehit Babası Teröre Lanet Okudu

Şırnak Beytüşşebap'ta terör örgütünün saldırısında şehit olan Er Osman Yıldız'ın babası Zafer Yıldız, "Vatan için millet için bu bayrak için bir değil bin tane oğul feda olsun."

03.09.2012 15:36

Şırnak Beytüşşebap'ta terör örgütünün saldırısında şehit olan Er Osman Yıldız'ın babası Zafer Yıldız, "Vatan için millet için bu bayrak için bir değil bin tane oğul feda olsun. Bu bayrak için ben de canımı veririm. Lanet olsun PKK'ya lanet olsun onun arkasındakilere" dedi.

Beytüşşebap'ta şehit olan er Osman Yıldız'ın evine ziyaretçi akını başladı. Taziye için gelenlerin arasında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da bulunuyor. Develioğlu, şehit ailesinin ihtiyaçlarıyla ilgilendikten sonra ayrıldı. Ayakta zor durabilen şehit babası Zafer Yıldız yaptığı açıklamada "Vatan için millet için bu bayrak için bir değil bin tane oğul feda olsun. Bu bayrak için ben de canımı veririm. Lanet olsun PKK'ya lanet olsun onun arkasındakilere" dedi. Baba Yıldız, oğluyla en son 6 ay önce yüz yüze görüştüğünü ancak telefonla sürekli mesajlaştıklarını belirtti.

9 aylık asker Er Osman Yıldız'ın acemi birliğini Erzincan'da yaptığı usta birliği için Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine gittiği öğrenildi. Osman Yıldız'ın bağlı bulunduğu taburla geçici görevle Şırnak Beytüşşebap'a gönderildiği belirtildi. Bayan kuaförü olan şehidin de arkadaşlarına askerden dönünce babası Zafer Yıldız ile beraber bayan kuaförü açmak istediğini söylediği belirtildi. - İstanbul/ Bahçelievler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Babası Teröre Lanet Okudu - Son Dakika


Advertisement