Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Programı" - Son Dakika
Güncel

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Programı"

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.

27.03.2016 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda, Kur'anı Kerim okundu. Şiir dinletisiyle devam eden etkinlikte, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını konu alan tiyatro oyunu sahnelendi.

Etkinlikte AA muhabirine açıklama yapan Kürşat Mican, Yazıcıoğlu anısına yazılan bir şiirin okunacağı programda, "Şehitler Diyarı" adlı tiyatro oyunuyla da Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatının anlatılacağını belirtti.

"Şehitler Diyarı" oyununun yazarı ve yönetmeni Muhammet Emin Kutlu ise kendisinin de ana anlatıcı ve oyuncu olarak oyunda yer aldığını ifade ederek, "Oyunda şehitlerimizi anlatıyoruz. Başlangıçta Çanakkale şehitlerimizi anacağız. Sonunda ise şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatından hazırlamış olduğumuz bir sinevizyon gösterimiz var, onu paylaşacağız. Biz onun da şehit edildiğine inanıyoruz, şehitlerimizle birlikte onu da anacağız. Oyunumuzun ana teması aslında birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe çağrı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement