Şehit Polise Son Görev - Son Dakika
Güncel

Şehit Polise Son Görev

Şehit Polise Son Görev

Antalya'daki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Kılıç'ın cenazesi, Burdur'da toprağa verildi.

05.10.2012 17:50  Güncelleme: 08:22

Antalya'daki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Kılıç'ın cenazesi, Burdur'da toprağa verildi.

Saldırıda şehit düşen polis memurları için Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından Mustafa Kılıç'ın (45) cenazesi Burdur'un merkeze bağlı Karaçal köyündeki baba evine getirildi.

Bu sırada baba Mahmut, anne Ayşe, eşi Mesude Yıldız ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hasta yatağından kalkıp oğlunun tabutuna sarılan baba Mahmut Yıldız, "Oğlum kokunu özledim. Dayanacak güzümüz kalmadı" şeklinde ağıt yaktı.

Şehit Kılıç'ın cenazesi, daha sonra baba evinden alınarak Karaçal köyü mezarlığına götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Saltaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılıç'ın cenazesi, ikindi namazını müteakiben Burdur Müftü Vekili Halil Taş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Mustafa Kılıç'ın 19 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polise Son Görev - Son Dakika


Advertisement