Selametli, Kültür Merkezine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Selametli, Kültür Merkezine Kavuştu

Selametli, Kültür Merkezine Kavuştu

Yakup Odabaşı, "Hem tüm Gölbaşımızı hem de bütün mahallelerimizi kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

13.01.2014 09:44

Kültür merkezinin açılışını yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Hem tüm Gölbaşımızı hem de bütün mahallelerimizi kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Gölbaşı Belediyesi, her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında 8. kültür merkezini de Selametli Mahallesinde hizmete açtı. Kültür merkezinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Hem tüm Gölbaşımızı hem de bütün mahallelerimizi kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Gölbaşı'nın 47 mahallesine öncelikli ihtiyaçlardan başlayarak hizmet ulaştırdıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, açılış törenindeki konuşmasında özetle şunları söyledi:

"HİZMET İÇİN ZAMANLA YARIŞTIK"

"Gölbaşı'na hizmetle vazifelendirildiğimiz günden bu yana ilçemizin her köşesine hizmet götürebilmek adına adeta zamanla yarıştık. Kıymetine paha biçilmez güzelliklere sahip olan Gölbaşı'mızı her yere örnek olacak bir marka kent yapmak için gece gündüz demeden çalıştık. Yüce Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle, Gölbaşı'mızın çağdaş bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağladık. Ne mutlu bize ki, 5 yıldır her yaptığımız işte sizlerin desteğiyle onurlandık."
Söz verdikleri bir hizmeti daha gerçekleştirmek için biraraya geldiklerine dikkat çeken Başkan Odabaşı daha sonra şunları söyledi:

"SELAMETLİ'YE YAKIŞTI"

"İki kattan oluşan kültür merkezimizin içinde 750 m2'lik kullanım alanı bulunmaktadır. İçerisinde 2 adet çok amaçlı salon, muhtarlık, ofis, mutfak ve taş avlusuyla tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte olan ve Selametli'ye yakışan bu kültür merkezimiz, tüm hemşerilerimizin özel anlarına tanıklık edecek. Bu güzel kültür merkezimizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederken, daha nice güzel hizmetlerimizin açılışlarında da birlikte olmak ümidiyle, bu açılışı yapıyoruz."

Hizmete açılan Selametli Mahallesi Kültür Merkezinin açılışına Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selametli, Kültür Merkezine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement