Ses Bombalı Saldırı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Ses Bombalı Saldırı Kamerada

Ses Bombalı Saldırı Kamerada

Mersin'de bir grubun, polise atmak istediği ses bombası yoldan geçen bir vatandaşı yaraladı.

15.02.2013 20:45  Güncelleme: 20:58

Mersin'de terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıldönümünü bahane eden bir grup örgüt yandaşı, merkez Akdeniz ilçesindeki bazı mahallelerde izinsiz gösteri düzenlemek istedi. Olaylar sırasında Güneş Mahallesi'nde bulunan işyerinin kapısına hava almak çıkan fayans ustası Şerafettin Tan (31), işyerinin önünden polise ait zırhlı aracın geçtiği sırada atılan ses bombasıyla yaralandı.

Zırhlı polis aracındaki kameralara yansıyan görüntülere göre, sokak arasında ilerleyen polis otosunun hemen arkasında bulunan Şerafettin Tan, örgüt yandaşlarının attığı bombanın patlamasıyla bir anda dumanların arasında kalıyor. Ayağından yaralanan fayans ustası, daha sonra sekerek olay yerinden uzaklaşmaya çalışıyor. O sırada sokakta bulunan çok sayıda çocuk ve diğer vatandaşlar ise olaydan yara almadan kurtuluyor.

Olayın ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi gören Şerafettin Tan'nın, tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdiği belirtildi. Saldırganların yakalanması için başlatılan çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ses Bombalı Saldırı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement