Sevda Demirel Taciz Davasını Kazandı - Son Dakika
Güncel

Sevda Demirel Taciz Davasını Kazandı

Sevda Demirel Taciz Davasını Kazandı

Uçakta tacize uğradığını öne süren Sevda Demirel, açtığı tazminat davasını kazandı.

08.11.2012 13:35  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uçakla 9 Ocak'ta Antalya'dan İstanbul'a giderken bir yolcunun tacizine uğradığını öne süren Sevda Demirel'in tazminat davası Düzce Adliyesi'nde görüldü. Demirel, mahkeme çıkışında davayı kazandığını açıkladı.

Tazminat davası ile ilgili rakam belirtmeyen Sevda Demirel şöyle konuştu:

"Bir beyefendi vakti zamanında beni taciz etmişti uçakta. Kendisi yurt dışında yaşıyor. Dava Yargıtay aşamasında. Bu arada hakimlere ve savcılara çok teşekkür ediyorum çünkü ben bir kadınım, tek başınaydım, yalnızdım, çaresizdim. Allah'tan uçakta oldu bu olay ve uçakta olan bütün şahitlerimiz oradaydı. İki tane avukat şahit vardı. Bana Allah ve melekler tarafından gönderildi. Davayı kazandık. Mevzu çok büyük veya küçük bir para almak değil. Mevzu burada benim haklılığımı göstermek çünkü taciz denilen şeyin artık böyle bir zamanda içimizde olmaması gerekiyor. Rahat bir şekilde anlaşarak da tanışabilirler. Siz bir şey istemiyorsanız erkeğin sizi taciz etmesi kadar aciz bir durum yok."

Magazin dünyasından kaçtığını da söyleyen Demirel, "Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ben o dünyaya ait değilim. Gereksiz yere o dünyanın içinde çırpınmışım. Hamdolsun şu an çok mutluyum. Bana ihtiyacı olan varlıkların yanında olmaya çalışıyorum. İnsan olabilir, hayvan olabilir. Elimin kolumun yettiği yere kadar yanlarında olmaya çalışıyorum" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevda Demirel Taciz Davasını Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement