Sisi'yi Protesto Eden Gazeteciye Yaptırım Yok - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sisi'yi Protesto Eden Gazeteciye Yaptırım Yok

04.06.2015 15:22

Ahmet YILDIRIM - ALMANYA DHA - Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfetthah el-Sisi'yi protesto eden gazeteciye yaptırım uygulanmayacak.

Ahmet YILDIRIM - ALMANYA DHA -

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfetthah el-Sisi'yi protesto eden gazeteciye yaptırım uygulanmayacak. Dün, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi'yi ortak basın toplantısı sırasında, soru sorulmasına izin verilmeyince, O bir katil diye slogan atan gazeteci Fagr Eladly'ye Almanya herhangi bir yaptırım uygulanmayacağını açıkladı. Spiegel Online'ın bildirdiğine göre, başbakanlık basın bürosundan yapılan açıklamada, "Genç kadına karşı başbakanlık tarafından herhangi bir yasak uygulanmayacak" denildi.

Almanya doğumlu 22 yaşındaki tıp öğrencisi Fagr Eladly'nin Mısır kökenli olduğu ve bir radyo kanalı adına akreditasyon yaptırdığı belirtildi.

Basın toplantısında gazeteci Fagr Eladly, rabia işareti yaparak, Sisi'yi,"O bir katil, o bir nazi, o bir faşist" sözleriyle protesto etmişti. Polisin bilgilerini kaydettiği Fagr Eladly, gözaltına dahi alınmadan serbest bırakılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sisi'yi Protesto Eden Gazeteciye Yaptırım Yok - Son Dakika


Advertisement