Siteler Renkleniyor - Son Dakika
Güncel

Siteler Renkleniyor

Siteler Renkleniyor

Türkiye'nin Mobilya Deposu Ve Ankara'nın Mobilya Üretim Merkezi Siteler'in Güzelleştirilmesi İçin Hazırlanan Eylem Planı Pazartesi Günü Uygulamaya Sokuluyor.

24.12.2010 18:13  Güncelleme: 18:15

Türkiye'nin mobilya deposu ve ankara'nın mobilya üretim merkezi siteler'in güzelleştirilmesi için hazırlanan eylem planı pazartesi günü uygulamaya sokuluyor.

Başta Emniyet ve güvenlik birimleri olmak üzere Altındağ Belediyesi , Çevre ve Orman Müdürlüğü ve Başkent Elektrik Sitelerin güzelleştirilmesi ve renklendirilmesi için kolları sıvıyor.

Öncelikle Siteler Bölgesinin pilot bölge seçilen 4 mahallesinde ilk çalışmayı başlatacak olan kurumlar sırasıyla Sitelerin geneline hizmetlerini yayacaklar.

Karacakaya, Ereğli, Demirhendek ve Çamlıtepe caddelerinde pilot uygulama başlatacak olan birimler bu caddelerin aydınlatılması,güvenlik tedbirlerinin artırılması,asfaltlar ile kaldırımların birbirinden ayrılması,caddelerin görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve bu caddelerin yeşillendirilerek, renklendirilmesi hedeflendi.

Siteler bölgesinin ana giriş ve göze batan bölgelerinde Altındağ Belediyesi tarafından dikilecek Totem ve bilbortlarla halkın ve esnafın yapılan uygulamalar hususunda uyarılması ilk etapta planlandı.

Ocak ayının ikinci haftasında yapılacak ikinci toplantıya kadar Sitelerde somut bir takım çalışmalar görmek istediğini dile getiren Ankara Valisi Alaaddin Yüksel kısa orta ve uzun vadede siteler için yapılması hedeflenen işlerin takipçisi olacağını söyledi.

Konuya ilişkin geçtiğimiz haftanın son iş günü Ankara Valiliğinde bir toplantı düzenlenirken, bu toplantıya Sitelerin yatırımcı daire müdürleri ,Sitelerden sorumlu İlgili Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya Altındağ Kaymakamı Hamza Duygun, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Başkan Yardımcısı Duran Özcan Orman ve Çevre Müdürü Haluk Özder Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mustafa Dak katıldı.

Siteler için hazırlanan eylem planının irdelendiği bu toplantıdan somut sonuçlar çıktı.Siteler için yapılması hedeflenen işlerin yapılmaya başlanması stardının verildiği bu toplantıda Ankara Valisi Alaaddin Yüksel Sitelerin sorunların çözümü konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya Sitelerde düzenli ve hızlı bir trafik akışı sağlayarak işe başlayacaklarını,özellikle araç parkı ve araç park yeri çalışmalarına başlayacaklarını Güvenlik konusunda Altındağ İlçesine takviye yapıldığı, bölgeye yunus ekiplerin çıkarılacağını,Bölgenin yıldırım ekiplerine 3 ekiple takviye dildiğini toplum destekli polislerle Sitelerin toplumsal sorunlarına anında müdahale edileceğini ,kamera sayısının hızla artırılacağını anlattı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise bu güne kadar Yerel çapta çalışma yapılmasına karşın Valilik dahinde Sitelerin sorunları için yapılan bu çalışmanın Sitelere bir şans olduğunu dile getirirken, kendilerine verilen her türlü görev ve sorumlulukları yerine getireceğini açıkladı. Siteler esnafının yapılan çalışmalara sahip çıkamayacağının endişesini yaşadığını gelecek tepkilere karşı hazırlıklı olunması gerektiğini Oda yönetimlerini göreve çağırdı.

Başkent Elektrik yetkilileri ise Vali Alaaddin Yüksel'in huzurunda tüm sitelerin aydınlatma konusunda bir sorun yaşatmayacağını ve Sitelerin enerji sorunun olmadığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siteler Renkleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement