Siyasi Partilerde Bayramlaşma / CHP - Bbp, Vatan Partsi, Dsp - Son Dakika
Güncel

Siyasi Partilerde Bayramlaşma / CHP - Bbp, Vatan Partsi, Dsp

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : BBP heyeti ziyaret Büyük Birlik Partisi heyeti'nin gelişi ve yerini alışı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur'un açıklamaları Heyetin ayrılışıDSP heyeti ziyaret DSP heyeti'nin gelişi ve yerlerini alışı Genel Başkan Yardımcıları Hasan Uğurtürk'ün açıklamalarıVatan Partisi heyeti ziyaret Vatan Partisi heyetinin gelişi ve yerlerini alışı Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan'ın açıklamaları - BBP'den ziyaretYüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi (BBP) heyeti de CHP'yi ziyaret ederek, Kurban Bayramı'nı kutladı.

13.09.2016 15:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

BBP heyeti ziyaret

Büyük Birlik Partisi heyeti'nin gelişi ve yerini alışı

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur'un açıklamaları

Heyetin ayrılışı

DSP heyeti ziyaret

DSP heyeti'nin gelişi ve yerlerini alışı

Genel Başkan Yardımcıları Hasan Uğurtürk'ün açıklamaları

Vatan Partisi heyeti ziyaret

Vatan Partisi heyetinin gelişi ve yerlerini alışı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan'ın açıklamaları

- BBP'den ziyaret

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi (BBP) heyeti de CHP'yi ziyaret ederek, Kurban Bayramı'nı kutladı.

Ziyarette, 15 Temmuz kalkışmasına değinen Öznur, kalkışmanın millete, devlete ve demokrasiye yapılmış bir ihanet olduğunu bildirdi.

Darbe girişimini gerçekleştirenlerin Pentagon'da yetişmiş, dindar görünümlü, asker kıyafeti giymiş teröristler olduğunu savunan Öznur, "15 Temmuz kalkışmasında sokaklardaydık. Biz cemaat faşizmine de tek parti faşizmine de karşıyız. FETÖ ile mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz ama son zamanda sapla saman bir birine karıştırıldı. Sokaktaki vatandaşla mücadele ediliyor. Bu doğru değil. 28 Şubat'ın yol ve yöntemleri devam ettiriliyor. Kim bu kozmik çetenin mensubuysa yargı önüne çıkarılsın." değerlendirmesinde bulundu.

Muhsin Yazıcıoğlu davasına CHP'nin gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Öznur, "8 sene geçti, devlet nerede, hükümet nerede?" ifadelerini kullandı.

Kamil Okyay Sındır da Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili faillerin bir an önce yargı önüne çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Sındır, 15 Temmuz darbe girişiminden herkesin ders çıkarması gerektiğini vurgulayarak, bütün partilerin sosyal, demokrat ve laik Türkiye'ye sahip çıkması gerektiğini belirtti.

DSP ve Vatan Partisi heyetleri de ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcıları Hasan Uğurtürk, İhsan Feyzibeyoğlu ve Onur İste'den oluşan DSP heyeti de CHP'ye bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yaşananlar ve terörle mücadele konuşuldu. Heyetler, FETÖ'yle mücadelede uluslararası hukukun işletilmesi gerektiği konusunda fikirlerini ortaya koydu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, Öncü Gençlik üyesi Asya Banu Pehlivan, Öncü Kadın Yöneticisi Nesrin Karavaizoğlu da CHP'ye bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Reyhan, ziyarette FETÖ'nün 15 Temmuz'da bir iyot gibi ortaya çıktığını belirterek, bu terör örgütüyle kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Siyasi Partilerde Bayramlaşma / CHP - Bbp, Vatan Partsi, Dsp
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siyasi Partilerde Bayramlaşma / CHP - Bbp, Vatan Partsi, Dsp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement