Sloganı 'Romantizm Dahil' Olan +18 Otel - Son Dakika
Güncel

Sloganı 'Romantizm Dahil' Olan +18 Otel

Sloganı \'Romantizm Dahil\' Olan +18 Otel

Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki beldesinde +18 oteli olarak hizmete giren Commodore Elite Suites Spa, sadece 18 yaşüstü konuklara hizmet veriyor.'Romantizm Dahil' sloganı ile +18'in uygulandığı, tek veya çift erkeğin alınmadığı otelde...

01.07.2012 13:16

Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki beldesinde +18 oteli olarak hizmete giren Commodore Elite Suites Spa, sadece 18 yaşüstü konuklara hizmet veriyor. 'Romantizm Dahil' sloganı ile +18'in uygulandığı, tek veya çift erkeğin alınmadığı otelde çiftlere romantik ve lüks bir tatil sunuluyor. 18 yaşından küçükler ile tek kişinin alınmadığı otel, 16 bin 500 metrekare alanda 7 katlı 3 bloktan oluşuyor. 12 ay turizme açık olarak hizmet verecek otelin yatak kapasitesi ise 548.

ÇİFTLER ÇOCUK SESİ DUYMUYOR

Sağ-Tur A.Ş ve Commodore Elite Suites Spa Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cenk Bayaz, çevredeki otellerden farklı bir konsept oluşturmayı düşündüklerini ve çocuk gürültüsünden uzak, eğlencenin ön plana çıkmadığı, daha çok dinlenme amaçlı bir tatil ortamı planladıklarını belirtti.

Bayaz, "Konuklarımızın daha huzurlu ve rahat, kendine ve eşine daha çok vakit ayırabildiği, sakin, romantik bir tatil sunuyoruz. Avrupa ve Ruslar'dan bu yönde çok ciddi talepler var. Şu anda otelemizde İngiltere, Almanya, Rusya başta 14 ülkeden 40'ı aşkın balayı müşterimiz konaklıyor" dedi. Maddi durumu iyi turistlerin yılda 2-3 kez tatil yaptığını ve bu tatillerden birini mutlaka çocuksuz yaptığını anlatan Bayaz,

"Antalya Havaalanı rakamlarına göre gelen turistin üçte biri çocuk, üçte ikisi büyüklerden oluşuyor. Bölgede hep çocuklu oteller yer alıyor. Tek erkek veya çift erkek almıyoruz. Buraya gelen turistler saate bakarak tatil değil, istedikleri gibi tatil yapıyorlar. 24 saat restoranlarımız açık. 4 mutfak ve 4 restoranımız bulunuyor. Ayrıca 24 saat havuza girilebilen bir otel" şeklinde konuştu. +18 isminin yanlış anlaşılmaması gerektiğini kaydeden Bayaz,"Burası kesinlikle Türk örf ve adetlerine uygun olarak yapıldı. Biz 18 yaşından küçük olanları otelimize almıyoruz. Gelen çiftler hem balayını geçiriyor, hem de sakin ve huzurlu bir tatil yapıyor" dedi.

HERŞEY ÇOK GÜZEL

İstanbul'dan balayı için gelen Ersel ve Gökçe Kahraman çifti otelin konuklarını dinlendirmek için çok iyi ağarlandığını söyledi. İstanbul'un kalabalığından ve stresinden kurtulmak için çok güzel bir otel olduğunu kaydeden Gökçe Kahraman, "Burada güzel tatil geçiriyoruz. Çocukların olmaması daha da güzel, ortalıkta bir koşturmaca yok" dedi. Sıkıntılı ve stresli işten sonra böyle bir tatilin iyi geldiğini söyleyen Ersel Kahraman da "internetten ararken bu oteli bulduk. İşlerimiz yoğun ve stresli olduğu gelmeyi düşündük, balayımız geçiriyoruz. Her şey çok güzel" dedi.

BALAYI ÇİFTLERİ BAŞBAŞA OLMAK İSTİYOR

Balayı için böyle bir yer aradıklarını söyleyen Mehmet Emre Şimşek ve Yeliz Şimşek çifti ise "Otel 2012 yılında açılmış, bizim şansımıza oldu her halde. Özellikle 18 yaş altı grubun otelde bulunmaması bizim için büyük avantaj. Çünkü balayı çiftlerinin biraz daha baş başa ve sakin olabileceği yer olması gerekiyor. Bizim için güzel bir tesadüf oldu" dedi. Türkiye'de bir çok otellerin yabancı turistleri daha çok önemsediklerini kaydeden Yeliz Şimşek, şöyle konuştu:

"Para kazanmanın çok değişik yolları var. Bizim ülkemizde tatile bütçe ayıran aileler pek çok olmadığı için otellerin alışkanlığı da hep yabancı turistlere oluyor. Dolayısıyla başka otellere gittiğinizde yerli turistlerle bu kadar ilgilenip samimi şekilde davranmıyorlar. Öncelik hep yabancı turistlerde oluyor. Burada o yok. Ülke ayırımı yok, o yüzden çok mutluyuz. Buradan çocuklu çiftler bize alınmasınlar, çocuk sahibi olmak güzel bir şeydir, ama balayından da insan daha sakin yer tercih ediyor." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sloganı 'Romantizm Dahil' Olan +18 Otel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement