Soffder 2015 Türkiye Şampiyonasına Hazır - Son Dakika
Güncel

Soffder 2015 Türkiye Şampiyonasına Hazır

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun offroad branşında düzenlediği 2015 Türkiye Şampiyonası'nda sezon açılışı 21-22 Mart tarihlerinde Karabük Safranbolu'da gerçekleşiyor.

21.03.2015 17:24

Karabük Motor sporları Kulübü'nün (KARDOFF) organize ettiği yarışlarda Sapanca Off Road Kulübü (SOFFDER) üyelerinden Hüsnü ve Hasan Taylan sezonun ilk etabında Sapanca'yı temsil edecek. Yarışmacılarımız yarışta 8,3 kilometre uzunluğundaki orman etabını 4 kez, 3 kilometre uzunluğundaki 20 kapıdan oluşan Karabük Üniversitesi etabını 3 kez geçerek sezonun ilk yarışında zaferle dönmeyi hedefliyor.

SOFFDER Başkanı Tolga Feyyaz Çömlekçioğlu yaptığı konuşmada"2014 sezonunu çok güzel geçirdik, kulübümüz adına yarışan Pilot Hüseyin Memi Co-pilot Ali Eksilmez ve Pilot Hüsnü Taylan Co-pilot Hasan Taylan birçok yarışta derece yaparak ilçemize kupalarla döndü. 2015 yılının ilk ayağı Karabük Safranbolu'da düzenlenecek olan yarışlarda araçlarımız çok iyi hazırlandı, özellikle yeni oluşturduğumuz servis ekibimizde motorcu, elektrikçi ve kaynak işleri ile arıza durumunda hemen müdahale edebileceğiz. Araçlarımız HMT Lojistik tarafından özel tırla getiriliyor ve bu mücadeleye yaklaşık 10 kişilik bir ekip destek oluyor. Hüseyin Memi'nin aracı yetişmediğinden dolayı bir sonraki yarışlara dahil olacak. Dernek üyelerimizle fırsat buldukça yarışları izlemeye ve destek olmaya gidiyoruz. 2015 yılında daha iyi dereceler yaparak ilçemize kupalar kazandırmaya devam edeceğiz. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Soffder 2015 Türkiye Şampiyonasına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • offroadcu: Hasan Taylan kardeşler Cumartesi günkü etapta büyük bir kaza geçirdiler. Neyseki kendilerinde bir şey yok. geçmiş olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement