Sokak Ortasında Pompalı Tüfekli, Tabancalı, Palalı Dehşet - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Pompalı Tüfekli, Tabancalı, Palalı Dehşet

Sokak Ortasında Pompalı Tüfekli, Tabancalı, Palalı Dehşet

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Gürçeşme Semti Küçükada Mahallesi 3550 Sokak 21 numara önünde meydana geldi.

05.01.2014 07:26

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Gürçeşme Semti Küçükada Mahallesi 3550 Sokak 21 numara önünde meydana geldi. Halil Tunç (28), arkadaşları Cengiz Levent (26) ve Erkan Arslan (28) ile Gürçeşme'de bir birahaneye eğlenmeye gitti. Bir süre burada vakit geçiren grup ile iddiaya göre, C.T. (20), O.B. ve kimliği belirsiz bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

"ÖLDÜRECEĞİMİ SÖYLEDİM"

Birahanedeki tartışma, ihbar üzerine işyerine gelen polis ekiplerince sonlandırıldı. Bunun üzerine Halil Tunç, Cengiz Levent ve Erkan Arslan da mekandan çıkarak birahaneye yakın olan evlerinin yolunu tuttu. İddiaya göre C.T., O.B. ve kimliği belirsiz 1 kişi, tartıştıkları 3 arkadaşın peşine düştü. Ara sokakta yakaladıkları 3 arkadaşa, çevredekilerin sözlü ifadesine göre, "Öldüreceğimi söylemiştim" diye bağıran şüpheliler, Tunç, Levent ve Arslan'a pompalı tüfek, tabanca ve pala ile saldırdı. Kanlar içinde 3 arkadaşı yerde hareketsiz bırakan saldırganlar sonra bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı. İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Kavga ile silah seslerini duyup sokağa çıkan ve yaralıları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Halil Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılardan Cengiz Levent de ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Erkan Arslan ise kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinden uzaklaşan saldırganlardan C.T. ve O.B., kaçtıkları 35 AS 2626 plakalı otomobilde yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürüldü. Olayla ilgili 1 kişininde arandığı öğrenildi. Şüphelilerden O.B.'nin saldırıyı C.T.'nin yaptığını söylediği, C.T.'nin ise yaşananları hatırlamadığını ifade ettiği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Halil Tunç'un da cesedi morga kaldırıldı. Olayda kullanılan ve duvar dibinde ele geçirilen pala da emniyete götürüldü. Şüphelilerin sorgusunun devam ettiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Pompalı Tüfekli, Tabancalı, Palalı Dehşet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement