Sp Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sp Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş Açıklaması

Sp Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş, HAS Partililere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

14.07.2012 16:24

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş, HAS Partililere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Partisinin Bursa'nın İnegöl ilçesindeki divan toplantısına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Türkiye'nin gündeminin kar topu gibi büyüdüğünü belirterek, "Her gün yeni bir kar topu ve bunun sonucunda toplum düşünemez, idrak edemez ve ne olduğunu anlayamaz hale geliyor. Dolayısıyla herkesin kafası karışıyor. 'Türkiye'de ne oluyor, dünyada ne oluyor?' sorusunu kimse ne kendine soruyor ne de vicdanına soruyor. Birileri mesaj bombardımanı yaparak insanların zihinlerini meşgul ediyor ve belli çalışmaları çok titizlikle ve ustaca yürütüyor. Saadet Partili ve milli görüşçü olan herkes, dikkatli bir şekilde olan biteni izliyor, tepkisini de ortaya koyuyor. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde Eyüp Sultan Hazretlerinin mekanında, bira üretimi yapan firmanın sponsorluğunda alkol festivaline hazırlanıyorlar. Üstelikte İslamcı denilen bir iktidarın döneminde oluyor bu. Uyanık olmamız lazım, bazı şeylerin farkına varmamız lazım artık" ifadelerini kullandı.

Son günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un yaptığı görüşmeden de bahseden Kurtaş, "Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Aslında aylardır bu sonuç bekleniyordu ve nihayet Numan Bey bu süreç içine girmiş bulunuyor. Erbakan hocamız bir kez daha haklı çıkmıştır. Başbakanın Numan Bey'e daveti varsa bizim de Erbakan hocamıza zerre kadar sevgisi olan herkese davetimiz var. Bu davaya geçmişte zerre kadar hizmeti olan herkese davetimiz var. Biz inanıyoruz ki, şu görüşmeden sonra inşallah HAS Parti'ye giden herkes bu kapıya geri dönecektir. Seçecekleri kapı bellidir, ya Saadet kapısıdır ya da makam kapısıdır. Saadet kapısını isteyenlere bu kapı sonuna kadar açıktır. Yeter ki herkes pişmanlığını ve samimiyetini ortaya koysun. Çünkü biz bir hareketiz. Bu hareket taviz vermeden 40 yıldır yoluna devam ediyor. İnşallah bu süreçte HAS Parti'ye giden arkadaşlarımız yeniden Saadet Partisi kadrolarına geri dönecektir. Bu çağrıyı da buradan yapmış olalım. Erbakan hocamız geçmişte HAS Parti'ye giden arkadaşlarımıza bu çağrıyı yapmıştı. Yeter ki samimiyet ortaya konulsun, bizim kapımız her zaman onlara açıktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, haziran ayında yaptığı çalışmalarla dereceye giren Sinanbey, Hamidiye ve Akhisar Mahallesi Başkanlarına başarı belgeleri takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sp Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kurdaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement