Sp ve BBP'den Taksim'de Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Sp ve BBP'den Taksim'de Sevgi Yürüyüşü

Sp ve BBP\'den Taksim\'de Sevgi Yürüyüşü

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN İstanbul DHA Seçimlere birlikte girme kararı alan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları, İstiklal Caddesi'nde yürüyüş düzenledi.

23.05.2015 17:41

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN İstanbul DHA

Seçimlere birlikte girme kararı alan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları, İstiklal Caddesi'nde yürüyüş düzenledi.

'Sevgi Yürüyüşü"nde milletvekili adayları çevredekilere karanfil dağıttı. Tünel Meydanında başlayan yürüyüş Fransız Başkonsolosluğu önünde sona erdi. Galatasaray Meydanında yapılan açıklamada konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Rıza Aydın 'Bu gün gerçekten Türkiyemizde yolsuzluk var. İşsizlik var. Gelir dağılımında adaletsizlik var. Ticaretimizde ahlaki erozyon var. Sokağımızda huzursuzluk var. İnsanlarımızın birbirini anlamama, birbirine tahammül etmeme durumu var. Bütün bunları aşabilmek için, Türkiye'mizde yaşama sevincinin olduğu bir ortamı oluşturabilmek için biz iki siyasi parti güç birliği yaptık. Türkiye'mizin normalleşmesi için uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yürüyüş esnasında bir davul ekibinin eşliğinde Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin birleştiği anonsları yapılarak, bu ittifaka oy istendi. İstiklal caddesinde bulunan HDP'ye ait bir stantta bulunan HDP'lilere de Saadet Partililer tarafından karanfil verildi. Bu esnada gerçekleşen ilginç diyaloglar arasında bir Saadet Partili'nin HDP'lilere 'Elbirliği ile haramilerin saltanatını yıkacağız" şeklinde seslenmesi dikkat çekti .Bir HDP' linin Rıza Aydın'a ' Onu başkan yaptıracak mısınız?" şeklindeki sorusuna Aydın, 'Biz yaptırmayacağız. Siz kendinizden emin olun yeter" şeklinde cevap verdi.

TAKSİM'DE ESNAFA DAYAK İDDİASI

Rıza Aydın AK Parti milletvekili adayı Hüseyin Bürge'nin seçim çalışması yaparken kendisi ile tokalaşmayan esnafın çevresindekilerce dövüldüğü iddialarıyla ilgili olarak ise ? Tabi ki bir siyasi temsilcimize vatandaşımızın elini uzatması daha nezaketli bir şey olabilirdi ama elini uzatmamak onun hakkıdır. Onu darp etmek kimsenin hakkı değildir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sp ve BBP'den Taksim'de Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement