"Şu güzelliğe bak, ben seni yerim" dediği ayı, dönüp poz verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Şu güzelliğe bak, ben seni yerim" dediği ayı, dönüp poz verdi

19.05.2021 13:51  Güncelleme: 15:31

Kastamonu'da otomobiliyle seyir halinde ilerleyen bir vatandaş, ormanda gördüğü boz ayıya, "Şu güzelliğe bak, ben seni yerim" diye seslendi. Önce korkup kaçan boz ayı, sonrasında kendisini telefonla görüntüleyen şahsa poz verdi.

Kastamonu- İnebolu karayolunda seyir halindeki otomobilde ilerleyen Hüseyin Koca, yeşillenen ormanları çekmek için cep telefonunu araçtan çıkartarak kayda başladı. Bu sırada cep telefonunun kamerasına yol kenarında bulunan yavru boz ayı takıldı.

ÖNCE KORKUP KAÇTI, SONRA POZ VERDİ

Korkan boz ayı ormanın içerisine kaçarak, kendisini cep telefonu ile çeken Hüseyin Koca'yı izlemeye başladı. Hüseyin Koca'nın seslenmelerine karşı kulak kabartarak gizlendiği yerden çıkan yavru ayının kaçmaması dikkat çekti. Yavru boz ayı ile bir süre sohbet eden Hüseyin Koca, "Oğlum, yavrum gel. Şu güzelliğe bak şu güzelliğe. Ben seni yerim" diyerek ayıyı uzaktan sevdi.

Kulak kabartarak kameraya karşı poz veren yavru boz ayı, bir süre sonra gözden kayboldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Şu güzelliğe bak, ben seni yerim' dediği ayı, dönüp poz verdi - Son Dakika


Advertisement