Sunis Hotels, Antalya'dan Sonra Özdere'de - Son Dakika
Güncel

Sunis Hotels, Antalya'dan Sonra Özdere'de

Sunis Hotels, Antalya\'dan Sonra Özdere\'de

Antalya'nın lüks ve önemli otel zincirlerinden Sunis Hotels, yatırım rotasını İzmir'e çevirdi.

21.06.2015 12:38

Antalya'nın lüks ve önemli otel zincirlerinden Sunis Hotels, yatırım rotasını İzmir'e çevirdi. Özdere'de 3, Seferihisar'da 1 tesis açmayı hedefleyen grubun Özdere'deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort Spa görkemli bir törenle hizmete girdi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu'nun aralarında bulunduğu, yurt içi ve dışından kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla yapılan açılış töreninde konuşan Sunis Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, "Antalya her zaman turizmin başkenti ve cazibe merkezi olarak kalacaktır. Ancak, Antalya'nın otele doyduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle yeni yatırımların Antalya'nın cazibesini düşüreceğini düşünüyoruz. Bu anlayışla yeni destinasyon arayışına girdik. Özdere, yaklaşık 40 kilometrelik sahili, bozulmamış doğası ve eşsiz koylarıyla Türk turizmi için son derece özel bir konuma sahip. İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey ise turizmde yıldızı daha da parlayacak bölgeler. Burada birincisini hayata geçirdiğimiz toplam 4 yatırımımız olacak" dedi.

TAJ MAHAL ÖZDERE'YE GELİYOR

Kısa sürede başlayacak ikinci yatırımlarının ise Sunis Efes Royal Otel bitişiğinde olacağını söyleyen Ünal, "Sıradaki ikinci yatırımımız dünyanın 7'nci harikasından biri olan Taj Mahal şeklinde olacak. Tasarım ve projelendirme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, açılışı yapılan oteli bir kadının boynuna takılmış kolyeye benzetti. Soylu, "Böyle bir yatırım ilçeme layık görüldüğü için tüm Menderesliler adına teşekkür ediyorum. Yerel yönetim olarak yatırımcının önünü tıkayan bir anlayışla değil, hukuk çevresinde yatırımların önünü bundan sonra da açacağımızı ifade ediyorum" dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak da konuşmasında istihdam yaratması ve önemli bir ekonomik getirisi olduğundan yatırım için her türlü kolaylığı gösterdiklerini belirterek "Yatırımcılar ellerini taşın altına koyuyorlar. Bize düşen yatırımcılarımıza kolaylıklar sağlamaktır. Bunun gibi işletmeleri açanlar her türlü takdire şayandır. Bu yatırımlarla ilimizin turizm sezonu 6 aydan bir yıla uzayacaktır. Bu eser gerek yatak sayısı, gerekse mimarisi gerekse bağlantıları açısından ilimizin en önemli yatırımı oldu. Ümit ediyorum en kısa sürede planlanan ikinci otelin yapımına başlanır" dedi.

Eda Taşpınar'ın sunuculuğunu yaptığı açılış töreni sonrası Sinan Özen ile Demet Akalın konser verdi. Gece havai fişek gösterisiyle sona erdi.

58 milyon euroluk yatırım yapılan İzmir Adnan Medres Havalimanı'na 35 kilometre mesafedeki 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort Spa da 406'sı standart 470 oda bulunuyor. Tüm odalarında merkezi soğutma/ısıtma sistemi, telefon, uydu yayınlı TV, su ısıtıcı, mini bar, saç kurutma makinesi, balkon, bornoz, kasa ve 220V elektrik mevcut. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sunis Hotels, Antalya'dan Sonra Özdere'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement