Şüpheli Kamyonetten Tabanca ve Mermi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Kamyonetten Tabanca ve Mermi Çıktı

Şüpheli Kamyonetten Tabanca ve Mermi Çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, bir kamyonette arama yapan polis ekipleri, tabanca, av tüfeği ve çok sayıda kesici aletle mermi ele geçirdi.

21.03.2013 11:00  Güncelleme: 11:04

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, yol kenarında park halindeki bir kamyonetten şüphelenip arama yapan polis ekipleri, tabanca, av tüfeği ve çok sayıda kesici aletle mermi ele geçirdi, iki kişi gözaltına alındı. Zanlılar ifadelerinde, bar işlettiklerini, bunların birçoğunun mekana eğlenmeye gelen müşterilerine ait olduğunu öne sürdü.

Köyceğiz İlçesi Gürpınar Mahallesi'nde dün saat 03.00 sıralarında park halindeki 48 K 4936 plakalı kamyonetin durumundan şüphelenen polis ekipleri araçta arama yaptı. Aramada, 1 ruhsatsız tabanca, 22 mermi, 1 ruhsatsız av tüfeği, 18 fişek, 1 kelepçe, 1 dürbün, 3 özel yapım sopa, 10 metre gemici ipi, 1 tahra, 2 tornovida, 1 maket bıçağı, 1 metal polis copu, 1 biber gazı ve 1 döner bıçağı ele geçirildi. Kamyonette bulunan malzemeler karşısında şaşkına dönen polis, olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında F.E. ve İ.A.'yı gözaltına aldı.

'MÜŞTERİLERİN' DEDİLER

İki şüphelinin poliste verdikleri ifadede, bar işlettiklerini, yalnızca tabanca ve av tüfeğinin kendilerine ait olduğunu, diğerlerinin eğlenmek için mekana gelen müşterilerine ait olduğunu belirttiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kemal Keskin, "Halkımızın huzurunu sağlamakla görevli ekiplerimizin uygulamaları aynı şekilde ilçe genelinde devam edecek. Suç odağı haline gelmiş şahıslara göz açtırılmayarak, mevcut olan huzur ortamının devamını sağlamak polisin öncelikli görevlerindendir" dedi.

CK,AT(AÖ/AK) - Muğla/ Köyceğiz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şüpheli Kamyonetten Tabanca ve Mermi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement