Şüpheli Ölüm Yasa Boğdu - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Ölüm Yasa Boğdu

Şüpheli Ölüm Yasa Boğdu

Kullandığı zayıflama haplarından dolayı öldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi toprağa verildi.

27.09.2012 19:27

Kullandığı zayıflama haplarından dolayı öldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi toprağa verildi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Süleyman Demirel Üniversitesi'ne bağlı Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Yeşim Kılıç önceki gün kaldığı yurt odasında ölü olarak bulunmuştu. İhbar üzerine yurda gelen 112 ekipleri, genç kıza uzun süre kalp masajı uyguladı; ancak kalbi duran Yeşim Kılıç yaşama döndürülemedi.

Muğla'da bir mermer fabrikasında iş makinesi operatörü olarak çalışan baba Vahit Kılıç ile Gül Kılıç'ın kızı ve Yalçın Kılıç'ın da kardeşi olan Yeşim Kılıç'ın odasındaki bir poşet içerisinde, genellikle zayıflamak isteyenlerin internetten sipariş yoluyla satın aldıkları 20'ye yakın 'biber hapı' bulundu. Yeşim Kılıç'ın ön ölüm raporunda kalp krizinden öldüğü belirtildi.

Bugün öğlen saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morgundan kızlarının cenazesi alan acılı aile, cenazeyi Yatağan ilçesindeki evlerine getirdi. Bir süre burada bekletilen genç kızın cenazesi daha sonra Yeni Mahalle Camisi'ne götürüldü. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenazede Yeşim'in ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğulurken; cenazeye Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Emniyet Müdürü Oğuz Kaan Akçal, Kılıç ailesinin yakınları ve Yeşim'in okul arkadaşlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Yeşim Kılıç'ın Yatağan'daki yakın akrabaları, genç kızın fazla kilolu olmamasına karşın zayıflamak istediğini, bu nedenle son gelişinde Yatağan'daki bir aktardan zayıflamak için biber hapı aldığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şüpheli Ölüm Yasa Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement