Tartışma Sonrası Balkondan Atladığı İddia Edilen Suriyeli Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tartışma Sonrası Balkondan Atladığı İddia Edilen Suriyeli Yaralandı

Esenyurt'ta ağabeyiyle tartıştıktan sonra üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atladığı iddia edilen Suriyeli genç kız, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

04.08.2017 16:44

Esenyurt'ta ağabeyiyle tartıştıktan sonra üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atladığı iddia edilen Suriyeli genç kız, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Örnek Mahallesi Sivas Kongre Caddesi'ndeki bir sitede oturan Suriye uyruklu Esraa Alrashed (20) ile ağabeyi Muhammed Alrashed arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atladığı öne sürülen genç kız, site sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Esraa Alrashed'in ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis, olaydan sonra kaçan Muhammed Alrashed'i yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tartışma Sonrası Balkondan Atladığı İddia Edilen Suriyeli Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement