TARTIŞTIĞI BABASINI VE KAÇMASINA ENGEL OLAN KOMŞUSUNU TÜFEKLE YARALADI - Son Dakika
Güncel

TARTIŞTIĞI BABASINI VE KAÇMASINA ENGEL OLAN KOMŞUSUNU TÜFEKLE YARALADI

ŞANLIURFA'da Özkan P. (24), tartıştığı babası Hasan P. (45) ile olay sonrası kaçmasına engel olmak isteyen komşusu Mustafa Karayazgan'ı pompalı tüfekle vurarak, yaraladı.

23.04.2021 11:36  Güncelleme: 15:03

ŞANLIURFA'da Özkan P. (24), tartıştığı babası Hasan P. (45) ile olay sonrası kaçmasına engel olmak isteyen komşusu Mustafa Karayazgan'ı pompalı tüfekle vurarak, yaraladı. Özkan P., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, Meydan Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Oto kiralama işi yapan Özkan P., bilinmeyen nedenle babası Hasan P. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özkan P., otomobilinden aldığı pompalı tüfekle babasına ateş açarak, ayağından yaraladı. Bu sırada silah sesini duyan komşuları Mustafa Karayazgan, tüfekle kaçmaya çalışan genci durdurmak istedi. Özkan P., ateş ettiği Karayazgan'ı da yaralayıp, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hasan P. ile Mustafa Karayazgan'ı ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özkan P. ise polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

TARTIŞTIĞI BABASINI VE KAÇMASINA ENGEL OLAN KOMŞUSUNU TÜFEKLE YARALADI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TARTIŞTIĞI BABASINI VE KAÇMASINA ENGEL OLAN KOMŞUSUNU TÜFEKLE YARALADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement