TBMM Başkanı Çiçek, Bahreyn'de Dahrani İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek, Bahreyn'de Dahrani İle Buluştu

TBMM Başkanı Çiçek, Bahreyn\'de Dahrani İle Buluştu

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Halife Bin Ahmed Al Dahrani ile bir araya geldi.

07.01.2014 23:05  Güncelleme: 23:14

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Halife Bin Ahmed Al Dahrani ile bir araya geldi.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Bahreyn'nin başkenti Manama'ya gelen Çiçek ve beraberindeki TBMM heyeti, Bahreyn Temsilciler Meclisi'nde Meclis Başkanı Al Dahrani ve meclis üyeleriyle görüştü.

Çiçek, Türkiye ile Bahreyn'in dost ve kardeş ülkeler olduğunu belirterek, "Kral hazretlerinin de ifade ettikleri gibi ülkerimiz arasında çok iyi münasebetler var. Bu iyi ilişkilerin ticaret alanında da daha fazla geliştirilmesi için serbest ticaret anlaşmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerekmektedir" dedi.

Ticaretin geliştirilmesi için çeşitli çalışmalar yapılması gerektiğini ifade eden Çiçek, "İki ülke parlamentosu olarak biz buna destek vermeliyiz" diye konuştu.

Görüşmelerde, Bahreyn Temsilciler Meclisi I. Başkan Yardımıcısı Abdullah Halaf Aldoseri ve Türkiye'nin Bahreyn Büyükelçisi Hatun Demirer'in yanı sıra Türkiye-Bahreyn Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem de hazır bulundu.

Meclis defterini de imzalayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve beraberindekiler, daha sonra Al Dahrani'nin heyet onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı. - Bahreyn

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek, Bahreyn'de Dahrani İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement