Tika'dan Makedonya'da Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Tika'dan Makedonya'da Eğitime Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Programın açılışından detaylar TİKA Üsküp Koordinatörü Teoman Tiryaki'nin açıklamaları Türkiye Beyazay Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Osman Demirci'nin açıklamaları TİKA'dan Makedonya'da eğitime destek TİKA öncülüğünde düzenlenen beş günlük Engelli Çocukların Gelişimi İçin Öğretmen Yetiştirme Programı başkent Üsküp'te başladı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) öncülüğünde Türkiye Beyazay Derneği ile düzenlenen Engelli Çocukların Gelişimi İçin Öğretmen Yetiştirme Programı, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başladı.

28.03.2016 17:33

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Programın açılışından detaylar

TİKA Üsküp Koordinatörü Teoman Tiryaki'nin açıklamaları

Türkiye Beyazay Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Osman Demirci'nin açıklamaları TİKA'dan Makedonya'da eğitime destek

TİKA öncülüğünde düzenlenen beş günlük Engelli Çocukların Gelişimi İçin Öğretmen Yetiştirme Programı başkent Üsküp'te başladı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) öncülüğünde Türkiye Beyazay Derneği ile düzenlenen Engelli Çocukların Gelişimi İçin Öğretmen Yetiştirme Programı, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başladı.

Bushi Oteli'nde düzenlenen programın açılışında konuşan TİKA Üsküp Koordinatörü Teoman Tiryaki, proje fikrinin Beyazay Derneği yetkililerinin geçen yılki Makedonya ziyareti sırasında yapılan istişareler neticesinde ortaya çıktığını ifade etti.

Makedonya'da verilecek eğitimle projeye başlama kararı aldıklarını söyleyen Tiryaki, daha sonra ülkedeki çeşitli uzmanları Türkiye'ye gönderip orada eğitim almalarının sağlayacağını belirtti.

Tiryaki, projeyi Makedonya'daki bazı sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumları ile gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Türkiye Beyazay Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Osman Demirci de program için Türkiye'nin dört farklı şehrindeki şubelerinden yetkililerin Üsküp'e geldiğini ifade ederek Makedonya'daki çocukların engellerini aşmaları için neler yapabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Üsküp'teki Engelli Çocukların Gelişimi İçin Öğretmen Yetiştirme Programı 1 Nisan'a kadar sürecek.

Tika\'dan Makedonya\'da Eğitime Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tika'dan Makedonya'da Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement