TKDK, IPARD 3 Programı ve Başvuru Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi - Son Dakika
Güncel

TKDK, IPARD 3 Programı ve Başvuru Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

TKDK, IPARD 3 Programı ve Başvuru Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Eskişehir İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD 3 Programı ve 1. Başvuru Çağrı Dönemi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortak finanse edilen IPARD Programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü, TKDK İl Koordinatörü, KOSGEB İl Müdürü, Beylikova Besi Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve diğer ilgililer toplantıya katıldı.

25.04.2024 17:19

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Eskişehir İl Koordinatörlüğünce, IPARD 3 Programı ve 1. Başvuru Çağrı Dönemi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'ndaki toplantıda Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortak finansa edilen IPARD Programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz, Beylikova Besi Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yurdal Çetinkaya ve diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TKDK, IPARD 3 Programı ve Başvuru Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement