Topbaş'tan Görevliye Şemsiye Azarı... - Son Dakika
Güncel

Topbaş'tan Görevliye Şemsiye Azarı...

Topbaş\'tan Görevliye Şemsiye Azarı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Laleli Moda ve Müzik Merkezi Projesi Kapsamında Düzenlenen Basın Toplantısı Öncesi Bastıran Sağanak Yağışa Rağmen Kahvaltı Etmeye Devam Etti. Topbaş Sağanak Yağıştan Zaman Zaman Islandı. Şemsiyesini Tutan Belediye Çalışanını da Şemsiyesini Düzgün Tutması Konusunda Elini İttirerek, Azarladı.

30.06.2010 17:19

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Laleli Moda ve Müzik Merkezi projesi kapsamında düzenlenen basın toplantısı öncesi bastıran sağanak yağışa rağmen kahvaltı etmeye devam etti. Topbaş sağanak yağıştan zaman zaman ıslandı. Şemsiyesini tutan belediye çalışanını da şemsiyesini düzgün tutması konusunda elini ittirerek, azarladı.

Laleli Müzik ve Moda Merkezi projesi kapsamında Laleli'de bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD ) Başkanı Orhan Altun katıldı.

TOPBAŞ'TAN GÖREVLİYE ŞEMSİYE AZARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü karşılamaya gittiği için gecikmeli katıldığı toplantıya gelişi sırasında sağanak yağış azizliği yaşandı. Basın toplantısına iki katlı şemsiyesiyle gelen Topbaş, sağanak yağışa aldırmadan bahçede oturarak kahvaltı etti. Bahçeye kurulan şemsiyeler sayesinde ıslanmaktan kurtulan protokol ve Başkan Topbaş, yağmura ve ıslanan katılımcılara aldırmadan kahvaltı etmeye devam etti. Çift katlı şemsiyeyle yağmurdan korunan Topbaş, protokol üyelerinin "Geçelim içeri "demesine aldırmadan kahvaltı etmeyi sürdürdü.Topbaş şemsiyesini tutan görevliyi de şemsiyeyi düzgün tutması konusunda azarladı. Yağmurun şiddetini artırmasının ardından, otelde yapılan basın toplantısında ilk sözü LASİAD Başkanı Orhan Altun aldı. Altun Laleli'nin bir moda ve müzik merkezi olması projesine kolay gelinmediğini anlatarak, projenin elle tutulur gözle görülür sonuçlarını yakında göreceklerini belirtti.

" HEDEFİMİZ TARİHİ YARIMADA VE EMİNÖNÜ'NDE UYGULAMAK "

AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ise, Lale'lide çok daha güzel şeyler yapılacağına inandığını belirtti.Babuşçu,

" Siyaseten gereken neyse o desteği vermek için çalışacağımızı söylemek istiyorum "dedi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Laleli moda ve müzik merkezi projesiyle ilgili olarak çalışmaların 5'te 1'inin tamamlandığını kaydederek, bu kapsamda bazı caddelerde yayalaştırma çalışmaları bazı caddelerde ise, zemin kaplaması değişmesi çalışmaları olacağını belirtti. Demir, "Bizim hedefimiz bunu tarihi yarımada ve Eminönü'nün her tarafına uygulamaktır. "diye konuştu.

" SU BASKINI SAYISI BİRKAÇ YÜZÜ GEÇMİYOR "

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise konuşmasında, önce sağanak yağışa değindi. "Rahmetle bereketle geldik. Bu İstanbul için de dünya için de önemli.Bunların afet boyutuna gelmemesi önemli. Eskiden 6 -7 bin su baskını ihbarı gelirdi belediyemize şimdi birkaç yüzü ge çmeyecek kadar su baskını var "dedi. Arkadaşlarından su birikintisi yaşanan yerlerin haritalarını istediğini söyleyen Topbaş, "Barajlar dolu ama yine sularımızı dikkatli kullanmamızda yarar var. Suların yüzde 80'i enerji anlamına geliyor, şehire gelinceye kadar "dedi.

SULTANAHMET ADLİYESİ VE İL GENEL MECLİSİ BİNASI KALKIYOR

Laleli Moda ve Müzik Merkezi projesiyle ilgili de konuşan Topbaş, Lale'nin geçmişte bir fırsat yakaladığını, bir olumsuzluğa giderken kendisine gelmeye başladığını kaydetti.Geçmişte sivil toplum kuruluşlarının politize olduğunu söyleyen Topbaş, "Ama şimdi asli görevlerini yapıyor sivil toplum kuruluşları. Yandaşlık değil, gerçek ülke menfattleri ve sektörlerle ilgili toplantı ve konuşmalar yapan stk'lar görmeyi arzu ediyoruz. Ayağa takılan bir taş varsa onu hep birlikte kaldırıp, hep birlikte adım atacağız. "dedi. Topbaş, "Şimdi arzu ediyoruz ki İstanbul'un değil Türkiye'nin ekonomik hareketliliğinin merkezi olan Laleli doğru kurgulandığı zaman çok farklı noktaya gelecek. "diye konuştu. Topbaş, Sultanahmet'te de çalışmalaırn devam ettiğini söyleyerek, "Yakın tarihte Sultanahmet Adliyesi de kalkıyor ki. O da tabii bir olumsuzluğu olumluya çevirecek bir hadisedir. Ben Güler Valimizden rica etmiştim. İl Genel Meclisi Binasının kaldırılması. O da kalkıyor.İnşallah gidecek. Orası açılacak.O bölge rahatlıyor. Adım adım çok ciddi işler yapıyoruz. "dedi. Topbaş, arzularının İstanbul'un ulaşımdan ve turizmden önemli bir pay almaıs olduğunu da kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Topbaş'tan Görevliye Şemsiye Azarı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement