TRT Genel Müdürü Şahin'e Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü verildi - BAKÜ
TRT Genel Müdürü Şahin'e Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü verildi
BAKÜ (AA) - TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e Azerbaycan'da Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü verildi.
Çeşitli temaslarda bulunmak için Azerbaycan'a gelen İbrahim Şahin'e, Azerbaycan Basın Konseyi, Uluslararası Avrasya Araştırmaları Enstitüsü ve Avrasya Uluslararası Basın Fonu tarafından ödül verildi.
Azerbaycan Atatürk Merkezi'nde düzenlenen törene, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, büyükelçilik müşavirleri, Azerbaycanlı milletvekili ve basın kurumlarının temsilcileri katıldı.
Törende konuşan Uluslararası Avrasya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Milletvekili Genire Paşayeva, TRT'nin yaptığı programlarda Azerbaycan gerçeklerinin olduğu gibi yansıltıldığını, Yukarı Karabağ sorunu, 20 Ocak ve Hocalı katliamları konusunda hem Türkiye hem de dünya kamuoyunun bilgilendirildiğini söyledi.
TRT 2'de, Azerbaycan ve Türk Dünyasıyla ilgili yayımların her geçen gün arttığını bunda da Şahin'in büyük hizmetleri olduğunu ifade eden Paşayeva, 3 STK olarak Şahin'e "Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü" verilmesi yönünde ortak karar aldıklarını söyledi.
Ödülünü Milletvekili Paşayeva'nın takdim ettiği Şahin, kardeş ülkede aldığı bu anlamlı ödül için onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Aldığı ödülle omuzlarına büyük bir yük aldığını söyleyen Şahin, Türk dünyasına hizmet yolunda bundan sonra çok daha fazla çalışacaklarını vurguladı.
-ibrahim şahin
-üstün hizmet ödülü
Son Dakika › Güncel › TRT Genel Müdürü Şahin'e Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü verildi BAKÜ - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?