Tügiad Başkanı Yücelen'den Eylemleri Bitirme Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Tügiad Başkanı Yücelen'den Eylemleri Bitirme Çağrısı

Tügiad Başkanı Yücelen\'den Eylemleri Bitirme Çağrısı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi ilk genel kurulunu yaptı.

07.06.2013 15:27

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi ilk genel kurulunu yaptı. Genel kurulda konuşan TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, Taksim Gezi Parkı eylemleri için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yaptığı sağduyu çağrısından dolayı teşekkür ederek eylemlerin bitirilmesi ve eylemcilerin isteklerini takip sürecine geçmesi gerektiğini söyledi.

TÜGİAD Ege Şubesi Kaya Thermal Otel'de yapılan birinci genel kurul ile kuruldu. Genel kurulda TÜGİAD Ege Şubesi'nin yönetimi belirlenirken, Ege Şube Başkanı Musa Turan oldu. TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, İzmir'in her türlü farklılık ve rengi temsil ettiğini söyledi. TÜGİAD Ege Şubesi'nin kuruluşunda çaba gösteren Nesrin Serin ve Musa Turan'a teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Yücelen, "Hepinizde İzmir'in kokusu, Ege'nin dinamizmi var. Ege Şube çok daha başarılı olacak. Biz bir aileyiz. Biz sadece şube açmıyoruz. TÜGİAD ailesi burada ev açıyor, yuva kuruyor. Türk gençliği için kader birliği yapıyoruz. Ege burada bize farklı vizyon katacaktır" dedi.

'ATATÜRK GENÇLİĞİYİZ'

Taksim Gezi Parkı'nda başlayıp Türkiye'ye yayılan ve İzmir 8 gündür devam eden eylemlere ilişkin açıkmalar da yapan Yücelen, "Türkiye'nin önemli gündemi var. Gençlerimiz bir şeyler söylemeye, siyasetçilerimiz de mesaj almaya çalışıyor. Türkiye adına konuşmaktan, gençlerin arasına girmekten hiçbir zaman çekinmiyoruz. Biz risk alırız, zevkle ve isteyerek risk alırız. Çünkü biz Atatürk'ün gençliğiyiz. Bizler Cumhuriyetimizin kıymetini bilen, her inancın yeşermesine müsade eden rejimin kıymetini herkesten daha iyi biliriz" dedi.

Bu dönemde gösterdiği sağduyu için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür eden Yücelen, gençlerin verdiği mesajın anlaşıldığını, bundan sonra eylemlerin bitirilmesi ve eylemcilerin isteklerini takip sürecine geçmesi gerektiğini söyledi.

'GÜÇLÜ BİR İZMİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

TÜGİAD Ege Şube Başkanlığı'na seçilen Musa Turan, TÜGİAD'ın gücünü Ege'ye yayma projesi kapsamında Ege Şubesi'nin faaliyete geçtiğini söyledi. Turan, "Diğer dernek ve şubelerin başardığı projelerden feyz almayı, hayal edileni gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz daha iyi yürünecek yol açmak. Bizi biz yapan dostluğumuz, mükemmelliğe inancımız ve başarma azmimiz olsun" dedi.

İzmir'in tarihi ve gelecek perspektifi ile Türkiye'nin geleceğindeki rolüne dikkat çeken Turan, "Bize doğunun en batısı, batının en doğusu diyorlar. Çok kültürlü yapısıyla Ege ve İzmir, Türkiye'nin geleceğinde kilit role sahip. Bu genel kurul ile İzmir'de çalışmaya başlayacağız. Amacımız gönüllü insanlarla bölgemizi daha iyi anlayabilmek, sorunları tespit etmek, çözümün bir parçası olmak, güçlü ve etkin çalışmalar yapmak. Bölgemizde insanlara daha fazla toplumsal ve ekonomik fayda sağlayacağız. Bizden sonra gelecek nesillere çok daha güzel ve güçlü bir İzmir bırakabiliriz. Şubenin kuruluş aşamasında birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlara özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin inancından güç aldım. Aramızdaki arkadaşların hepsi farklı etkinlik ve düşüncede ama hepsi topluma hizmet etmek istiyor ve hepsi TÜGİAD'lı" diye konuştu.

TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan olurken, yönetim kurulunda Senem Kılıç, Tolga Hikmet Duğles, Şükrü Cem Akçay, Bilgen Salih Narlı, Seda Zabıtçı, Evren Taşkıran, Arda Işık, Adil Özyiğit yer aldı. Denetim Kurulu ise Nihat Baç, Birkan Karayılanoğlu ve Volkan Kebir'den oluştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tügiad Başkanı Yücelen'den Eylemleri Bitirme Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement