Turan Koçal Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Turan Koçal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Turan Koçal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın yaşamını yitiren babası, eski milletvekillerinden Turan Koçal, düzenlenen törenle toprağa verildi.

04.05.2013 16:31  Güncelleme: 09:13

MHP'den 1977-1980 yılları arasında İstanbul Milletvekili olarak TBMM'de görev alan, Yalova'nın Ak Partili Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın babası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın dayısı olan Turan Koçal, dün tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Evli ve 3 çocuk babası Turan Koçal, bugün törenle toprağa verildi. Turan Koçal'ın cenazesi öğlen Merkez Camii'nde getirildi.

Buradaki törende Turan Koçal'ın oğlu Yakup Koçal, kızları Nesrin Koçal, Nilgün Dümdüz ve torunları ile Yalova Valisi Esengül Civelek, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, MHP eski genel başkanlarından merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.

Cenaze törenine Ergenekon davası tutuklusu CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de çelenk gönderirken, cenaze için 200'e yakın çelenk geldiği görüldü.

Turan Koçal'ın cenazesi daha sonra şehir mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turan Koçal Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement