Türkiye Cimnastik Milli Takım Seçmeleri - Son Dakika
Güncel

Türkiye Cimnastik Milli Takım Seçmeleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Salonda yapılan seçmelerden detay, Cimnastik Federasyonu Başkanı ile röportaj Türkiye Cimnastik Milli Takım seçmeleri Türkiye Cimnastik Federasyonu milli takım seçmeleri Bolu'da yapılmaya başladı.

01.05.2016 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Salonda yapılan seçmelerden detay,

Cimnastik Federasyonu Başkanı ile röportaj Türkiye Cimnastik Milli Takım seçmeleri

Türkiye Cimnastik Federasyonu milli takım seçmeleri Bolu'da yapılmaya başladı.

Bolu'nun Karaçayır Mahallesinde bulunan Murat Canbaş Cimnastik salonunda yapılan bayanlar milli takım seçmelerini izleyen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonasına katılacak olan sporcuların seçmelerinin yapıldığını söyledi.

Seçmelere 3 sporcunun katılmadığını anlatan Çelen, "Bu sporcularımız üzerilerine düşen görevleri yaptı. Bu sporcularımızın dışındaki sporcular milli takıma girmek için yarışıyorlar. Seçmelerde, İzmir, İstanbul, Bolu, Ankara başta olmak üzere bir kaç ilimizden toplam 20 sporcu bulunmakta." dedi.

Çelen, cimnastiğin son 3 yılda 81 ile yayıldığını hatırlatarak, "Burada yarışan sporcularımız eskiden milli olmuş sporcularız, görev aşmış sporcularımız. Sadece ülkemizi ve federasyonumuzu Avrupa Şampiyonasında temsil etmek için mücadele veriyorlar. Bir kaç gün içerisinde takım belli olacak ve gelecek ay İsviçre'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına bayan ve erkekler olmak üzere takım olarak iştirak edeceğiz." diye konuştu.

Avrupa Şampiyonasında hedeflerinin madalya almak olduğunu anlatan Çelen, "Erkeklerde, hem geçlerde hemde büyüklerde final şansı yakalamak. Büyüklerde de artık madalya hedefimiz var. Olimpiyat Oyunlarına 2 kişi ile 12 kota almış bir federasyon olarak, bu rüzgar, bu güç, bu heyecanla yarışmaları madalya ile de taçlandırırız diye umut ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

Türkiye Cimnastik Milli Takım Seçmeleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Cimnastik Milli Takım Seçmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement