Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika
Güncel

Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta

Antalya merkez ve ilçelerinde toplanan vatandaşlar, yürüyüş düzenlenerek askeri kalkışmaya tepki gösterdi.

16.07.2016 05:23

Antalya merkez ve ilçelerinde toplanan vatandaşlar, yürüyüş düzenlenerek askeri kalkışmaya tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan grubu, Cumhuriyet Meydanı'na davet eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Arkadaşlar Antalya'da, havalimanında herhangi bir sıkıntı yok. Ancak İstanbul'un ve Ankara'nın belirli kısımlarında var." dedi.

Enç, demokrasi sevdalılarını, vatandaşları, hangi siyasi partiden olursa olsun herkesi Cumhuriyet Meydanı'na davet ettiğini, isteyenlerin yürüyerek veya araçlarla meydana gelebileceğini ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de milletin iradesine bir darbe teşebbüsü olduğunu, fakat milletin daha önceki darbe teşebbüslerinin aksine topyekun bütün il ve ilçelerde ayağa kalktığını, iradesine sahip çıktığını söyledi.

Seçilmiş milletvekilleri olarak milletin emanet ettiği iradeye sahip çıkıldığının altını çizen Samani, şunları kaydetti:

"Bugün kara bir gün ama yarın daha aydınlık bir gün olacaktır. Buna inanıyoruz, milletimiz de buna inanıyor. Milletimizin iradesine sahip çıkacağız. Bedeli ne olursa olsun sahip çıkacağız. Bunun sonucu ne olursa olsun milletimizle beraber bu yolda, milletin iradesine sahip çıkıp, inşallah bu darbe girişimi de etkisiz hale geliyor şu an itibarıyla. Tamamen olumsuz etkilerini de ortadan kaldırıp, bugün ülkemiz için yeni bir gündür. Bu hainler de mutlaka cezasız kalmayacaktır, kalmamalıdır. Bunun için de hep birlikte mücadele edeceğiz inşallah."

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda Cumhuriyet Meydanı'na gittiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement