Ülkücüler, Protesto Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ülkücüler, Protesto Yaptı

Ülkücüler, Protesto Yaptı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde 100'e yakın ülkücü, AKP'yi protesto etmek amacıyla Türk bayrağı açıp, basın açıklaması yaptı.

13.03.2013 15:54  Güncelleme: 17:34

Edremit'te Cumhuriet Meydanı'nda biraraya gelen ülkücüler, Türk bayrağı açıp AK Parti hükümetinin terör politikasını protesto etti. Grup adına konuşan Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik, "Uzun yıllar Türk milletinin canının, malının ve manevi duygularının tahribatından sorumlu olan eli kanlı katil Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği üzerine masaya oturanlar şunu iyi bilmelilerdir. Bizler, Türk-İslam ülkücüleri olarak birilerinin ayaklar altına almaya cüret ettiği milliyetçiliği hep el üstünde tutacağız. İyi biliyoruz ki memleketin her yanındaki milletimizin düşmanları ve onların sempatizanları bizim varlığımızdan rahatsız olmaktadır. Şunu garanti ederiz ki bizler son nefesimize kadar sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bu vatan, bu millet, bu bayrak, bu dil tektir ve bizimdir" dedi.

Basın açıklamasına katılan gurup daha sonra, 'Kahrolsun PKK, işbirlikçi AKP' diye slogan atarak Edremit Ülkü Ocakları önüne yürüdü. Burada toplu halde 'Ülkücü yemini' ettikten sonra dağıldı.

- Balıkesir/ Edremit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ülkücüler, Protesto Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement