Uluslararası Vodafone Cup Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Vodafone Cup Turnuvası Başladı

Uluslararası Vodafone Cup Turnuvası Başladı

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Cup, 20-24 Nisan tarihlerinde Emirhan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

20.04.2014 16:01

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Cup, 20-24 Nisan tarihlerinde Emirhan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Turnuvada, U12, U13, U14 ve U15 kategorilerinde toplam 64 takım mücadele edecek. U13 kategorisinde Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Union Berlin'in yanı sıra, Türkiye'den de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor takımları yer alıyor. 5 gün sürecek turnuva, bugün oynanan açılış karşılaşmalarıyla başladı.

SEPP PİONTEK VE NİHAT KAHVECİ İZLEDİ

İlk gün maçlarını, Türkiye Futbol Milli Takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek, antrenörlük hayatına İspanya'da devam eden eski milli futbolcu Nihat Kahveci ve çok sayıda tatilci ile sporsever izledi.

Turnuva kapsamında 23 Nisan Çarşamba günü U13 Elit Kategori All Star maçında Yabancılar Karması ve Yerliler Karması karşı karşıya gelecek. Yabancılar Karması'nın başında Sepp Piontek, Yerliler Karması'nın başında ise Nihat Kahveci sahaya çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Vodafone Cup Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement