Uluslararası Vodafone Kupası Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Vodafone Kupası Devam Ediyor

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası, devam ediyor.

21.04.2014 18:59

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası, devam ediyor.

Emirhan Spor Kompleksi'nde dün oynanan ilk gün karşılaşmalarıyla başlayan turnuvada, Türkiye ve farklı ülkelerden 45 futbol takımının altyapı ekipleri mücadele ediyor. U12, U13, U14 ve U15 olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen turnuvanın ikinci gününde, U13 kategorisinde İngiliz ekibi Chelsea ile İtalyan ekibi Milan, yaptıkları 4 maçta 4 galibiyet aldı. Aynı kategoride Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 maçta 3 galibiyet, Galatasaray ise 3 maçta 2 galibiyet elde etti. Turnuvayı, Türkiye A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek ile antrenörlük kariyerine İspanya'da devam eden eski milli futbolcu Nihat Kahveci de izliyor.

Turnuva kapsamında, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek U-13 Elit Kategori All Star maçında Yabancılar Karması'nın başında Piontek, Yerliler Karması'nın başında ise Kahveci bulunacak. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Vodafone Kupası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement