Üniversite Öğrencilerinden Birlik ve Beraberlik Vurgusu - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden Birlik ve Beraberlik Vurgusu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Üniversite öğrencilerinin görüntüleri Stadtan detaylar Üniversite öğrencilerinden birlik ve beraberlik vurgusu Farklı takım forması ve atkıları takan öğrenciler aynı tiribünden Afjet Afyonspor'u destekleyerek milli birlik ve beraberlik çağrısı yaptı AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da bir gurup üniversite öğrencisi farklı takımların forma ve atkıları ile geldiği Bölgesel Amatör Lig maçında, Afjet Afyonspor'a destek vererek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

27.03.2016 23:04

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Üniversite öğrencilerinin görüntüleri

Stadtan detaylar Üniversite öğrencilerinden birlik ve beraberlik vurgusu

Farklı takım forması ve atkıları takan öğrenciler aynı tiribünden Afjet Afyonspor'u destekleyerek milli birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da bir gurup üniversite öğrencisi farklı takımların forma ve atkıları ile geldiği Bölgesel Amatör Lig maçında, Afjet Afyonspor'a destek vererek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve 3. Lige çıkmak için uğraşan Afjet Afyonspor'un İscehisar Belediyespor ile oynadığı maçta, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman (UTF) Kulübü üyesi bie yakın öğrenci, farklı takım forması ve atkıları ile birlikte maçı izleyerek Afyonspor'a destek verdi.

UTF Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, son günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu düşündükleri için, böyle bir etkinliğe karar verdiklerini söyledi.

Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, rakip de olsalar, farklı takımları da destekleseler, AKÜ öğrencileri bugün örnek bir davranış sergileyerek bir araya geldiğini söyledi.

Milli birlik ve beraberlik çatısı altında bugün bir arada toplandıklarını belirten Yaman, "Biz futbolun ve sporun barış kardeşlik ve dostluk olduğunu düşünüyoruz. Bu mesajı da tüm Türkiye'ye vermek istiyoruz. Burada toplanan farklı takımların taraftarları hep birlikte Afjet Afyonspor'u destekleyecek" dedi.

Afjet Afyonspor taraftarları ile UTF kulübü öğrencilerinin desteklediği maçta Afjet Afyonspor, İscehisar Belediyespor'u 4-2 yendi. Afjet Afyonspor bu galibiyet ile ligi lider bitirmeyi garantiledi.

Üniversite Öğrencilerinden Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden Birlik ve Beraberlik Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement