Uşak'ta 23 Nisan Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta 23 Nisan Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Uşak\'ta 23 Nisan Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Uşak'ta 23 Nisan kutlamaları kortej yürüyüşüyle başladıUşak'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, belediyenin düzenlediği kortej yürüyüşüyle başladı.

22.04.2016 19:39

Uşak'ta 23 Nisan kutlamaları kortej yürüyüşüyle başladı

Uşak'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, belediyenin düzenlediği kortej yürüyüşüyle başladı. Renkli kıyafetleriyle yürüyüşe katılan minik öğrenciler, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Uşak'ın uçan halısıyla resmi maskotu olan Efe Can'ın liderliğinde, masal kahramanı kostümlü animatörlerin de katılımıyla kentte, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kortej yürüyüşü düzenlendi. Çocuklar, ellerinde Türk bayrakları ile etrafa neşe saçtı. Anaokulu öğrencileri sevimlilikleriyle dikkati çekti. Minik öğrenciler, belediye önünden Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na yürüdü. Kutlamalar kapsamında 22-24 Nisan arasında Atapark'ta çocuklar için sirk ve çeşitli gösterilerin yer alacağı belirtildi.

Yürüyüş öncesi konuşma yapan AK Partili Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, "Bütün çocuklarımızın bu özel bayramını kutluyorum. Bizler bugün bu kutlamada birlikte ve berabersek, bizim bu birlikteliğimizle Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır. Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çok sayıda etkinlikle kutlamaya başladık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta 23 Nisan Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement