Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Van'daki Terör Saldırısı

25.05.2016 02:40

Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Murat Demirci'nin (31) Amasya'nın Merzifon ilçesindeki babaevinde yas var.Demirci'nin Yozgat'ta oturan kız kardeşine ziyarete giden anne ve babasına, yetkililer tarafında Demirci'nin yaralı olduğu haberi verildi, bunun üzerine Demirci'nin anne ve babası Merzifon'a geldi.

Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Murat Demirci'nin (31) Amasya'nın Merzifon ilçesindeki babaevinde yas var.

Demirci'nin Yozgat'ta oturan kız kardeşine ziyarete giden anne ve babasına, yetkililer tarafında Demirci'nin yaralı olduğu haberi verildi, bunun üzerine Demirci'nin anne ve babası Merzifon'a geldi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaşayan baba Nadir (56) ile anne Nigün Demirci'ye (55) acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi.

Olayın duyulması üzerine şehidin babaevi ile evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Songül Demirci'yle geçen yıl dünyaevine giren şehidin, bir kız kardeşinin bulunduğu ve eşiyle Van'da ikamet ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika


Advertisement