Venezuela'nın Falcon eyaletindeki ülkenin en büyük petrol rafinerisinde cumartesi sabahı meydana gelen patlamada ölenlerin sayısının 48'e yükseldiği bildirildi.
Falcon Valisi Stella Lugo, Union Radio'ya yaptığı açıklamada, patlamanın ardından üç gün geçmesine rağmen hala alevlerin görüldüğü rafineride ölenlerin sayısının 48'e yükseldiğini söyledi.
Yetkililer ise patlamada onlarca kişinin de yaralandığını belirtti.
Rafineri yakınlarında oturanlar, olaydan bir gün önce akşam saatlerinde tesisten ağır duman kokusu geldiğini, saatler sonra da patlamanın olduğunu kaydetti.
Bu arada, dün rafineriyi ziyaret eden Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, felakete neyin yol açtığının henüz belirlenemediğini kaydetti.
Muhabir: Adıgüzel Tozkoparan/ AP
Yayıncı: Murat Taydaş - PUNTO FIJO
Son Dakika › Güncel › Venezuela'daki Patlamada Ölenlerin Sayısı 48'e Yükseldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.